به گزارش ایرنا، جابر غائبی روز یکشنبه در این زمینه گفت: سه هزار و ۲۰۰ مورد بازدید از ابتدای سالجاری از این مراکز انجام شده که نتیجه آن خروج بیش از ۲۵ تن فراورده خام دامی از چرخه مصرف و ضبط و امحای آنها بوده است.
وی افزود: ۸۴ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به علت کشتار غیرمجاز دام، عرضه غیربهداشتی، آلوده و یا تاریخ گذشته محصولات و فراوردههای خام دامی در این مدت به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
رئیس اداره دامپزشکی پارسآباد (مغان) ضمن قدردانی از اهتمام ویژه دستگاه قضایی و دادستان این شهرستان برای همکاری شبانهروزی با دامپزشکی در مبارزه با کشتار غیرمجاز دام، بیان کرد: با پلمب این واحدها و جلوگیری از ادامه فعالیت آنها تعداد کشتاردام در کشتارگاه صنعتی دام نسبت به ماههای گذشته بیش از ۶ برابر شده است.
وی اضافه کرد: جهت جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام علاوه بر فرهنگسازی نیازمند همکاری و همافزایی بین بخشی دستگاههای مرتبط حوزه سلامت و امنیت غذایی در جامعه هستیم و نباید اجازه داده شود که سودجویان و فرصتطلبان تهدیدکننده سلامت غذایی مردم با آرامش خاطر فعالیت نمایند.
غائبی اظهار کرد: مصرفکنندگان و شهروندان هنگام خرید گوشت قرمز و سفید یا هرگونه فراورده خام دامی به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه و نیز تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک و یا تخلفات بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی گزارش نمایند.
در حال حاضر نزدیک به ۱۲۰ واحد صنفی تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی در شهرستان پارسآباد (مغان) فعالیت میکنند.
شهرستان پارسآباد با جمعیت بیش از ۱۴۵ هزار نفر، در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اردبیل واقع شده است.