به گزارش ایرنا، جلال ریزانه پنجشنبه در همایش " امتداد راه شهدا " در محل آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) تیران و کرون افزود: راه اندازی سامانه بچههای مسجد و ایجاد زیست بوم مجازی، فعالیتهای این بخش را فراگیر و امکان دسترسی به خدمات این حوزه را تسهیل کرده است.
وی با بیان اینکه زیست بوم مجازی بچههای مسجد، فعالیتهای فرهنگی و هنری مساجد را توسعه داده و فراگیر کرده است، اظهار داشت: عضویت آنلاین در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و استفاده از مسابقات و فعالیتها در زیست بوم بچههای مسجد در دوران کرونا، افرادی که شرایط حضور در کانون ندارند را از خدمات فرهنگی، آموزشی و استعدادیابی بهره مند کرده است.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور به رویکرد کارآفرینی فرهنگی و پیوست اقتصادی برای حوزه فرهنگ و هنر اشاره کرد و افزود: کارآفرینی اجتماعی و ایجاد درآمد پایدار در برخی از این مراکز چالش کمبود بودجه فرهنگی و وابستگی به بودجههای دولتی را کاهش داده و آنان را خودکفا کرده است.
وی ادامه داد: پیش بینی پیوست اقتصادی برای فعالیتهای فرهنگی، کمبود اعتبارات و جنبه مالی طرح را رفع کرده و این موضوع در شرایط سخت اقتصادی کارگشا بوده است.
سرپرست فرمانداری تیران و کرون در این همایش به ضرورت تقویت تشکلهای فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: کانونهای مساجد پیشتاز این عرصه است و باید ظرفیتهای جوان و نوجوان را بکار گیرند.
علی محمدی کیا با بیان اینکه نوآوری و بهره گیری از ظرفیتهای جدید برای حوزه مسجد لازم است، خاطرنشان کرد: طرحهای جدید برای جذب نسل جوان و نوجوان نیاز است و نمیتوان با نگرش سنتی در این مسیر موفق بود.
وی افزود: فعال سازی جوانان و مشارکت اجتماعی آنان در قالب تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد و سازمان های مردم نهاد جوانان محقق خواهد شد.
در این همایش از دبیران سازمان های مردم نهاد جوانان، خیران حوزه فرهنگی و مدیران مسئول فعال کانونهای فرهنگی و هنری مساجد تیران و کرون تجلیل شد.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در سفر به تیران و کرون از کانون های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان بازدید کرد.
تیران و کرون دارای ۱۰ سازمان مردم نهاد جوانان و ۵۴ کانون فرهنگی و هنری در مساجد این شهرستان است.
۲۶ هزار کانون فرهنگی و هنری و ۱۰ هزار و ۱۳۶ کتابخانه در مساجد کشور فعالیت دارند که جمعیت خانواده کانونهای مساجد به ۲ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۷۴۲ نفر می رسد.
سهم استان اصفهان از این مراکز فرهنگی و هنری حدود ۲ هزار باب است.