به گزارش ایرنا، محمد مخدومی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کتابهای اهدایی دارای موضوعات متنوع و مختلف است و میتواند به غنیسازی مخازن کتابخانههای عمومی کمک کند.
وی با بیان اینکه کتابهای اهدایی پس از تائید توسط کارشناس مربوطه برای استفاده علاقمندان در قفسه کتابخانههای عمومی قرار میگیرد، افزود: کتابخانه ملی تا پیش از این نیز در چند نوبت، کتاب به کتابخانههای عمومی استان اهدا کرده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان یادآور شد: کتابهای اهدایی توسط این مرکز پس از تایید و استعلام و ثبت در سامانه، بر اساس نیاز به کتابخانههای عمومی سراسر استان ارسال میشود تا اعضا و علاقمندان بتوانند از آنها استفاده کنند.
وی با اشاره به فعالیت ۵۲ باب کتابخانه عمومی نهادی در استان، اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۸۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانههای عمومی استان موجود است و علاقمندان میتوانند با حضور در این مراکز فرهنگی از آنها بهرهمند شوند.
مخدومی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون علاوه به کتابهای اهدایی توسط کتابخانه ملی، ۱۳ هزار جلد کتاب دیگر توسط اداره کل فرهنگی و ارشاد اسلامی، انتشارات قلم چی، خیرین و واقفان کتاب به کتابخانههای عمومی استان اهدا شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد کتابهای اهدایی مربوط به شهرستان سنندج بوده است، افزود: شهرستانهای سروآباد، بیجار، سقز، قروه، مریوان، بانه، دیواندره، دهگلان و کامیاران در رتبههای بعدی قرار دارند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان با تاکید بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ اهدای کتاب به کتابخانههای عمومی در جامعه، گفت: طرح "اهدای کتاب، اهدای آگاهی" با هدف غنی سازی منابع کتابخانهای توسط نهاد کتابخانههای عمومی در حال برگزاری است.