به گزارش خبرنگار ایرنا، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم پاکستان، فعالان سیاسی، مذهبی و دانشجویان روز یکشنبه در شهرهای مختلف این کشور به خیابانها آمده و ضمن محکومیت عملیات تروریستی داعش در شهر پیشاور علیه حامیان تروریسم به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی شعار دادند.
در شهرهای اسلامآباد، پیشاور، لاهور، اسکردو، کراچی، کویته، فیصل آباد و مولتان هواداران حزب مجلس وحدت مسلمین، شورای علمای شیعه و اعضای انجمن دانشجویان امامیه با برپایی تظاهرات گسترده، خواستار عکس العمل فوری و قوی دولت و نهادهای امنیتی پاکستان علیه تحرکات تروریستی و جلوگیری از عرض اندام تکفیریها شدند.
راهپیمایی معترضان به حمله تروریستی مسجد کوچه رسالدار متعلق به شیعیان شهر پیشاور، در اسلامآباد از مقابل باشگاه خبرنگاران تا خیابان منتهی به پارلمان پاکستان برگزار شد.
در شهر پیشاور نیز صدها نفر از در منطقه «کوهاتی» دست به راهپیمایی زده و خیز تکفیریها برای برافروختن آتش فرقهگرایی و تخریب امنیت و وحدت در پاکستان را محکوم کردند.
شهرهای لاهور، کویته، کراچی، حیدرآباد، مولتان، اسکردو و دیگر کلان شهرهای پاکستان نیز شاهد برگزاری تظاهرات علیه تروریسم تکفیری و برائت از دشمنان مشترک امت اسلامی بود.
سخنرانان تاکید کردند: عوامل دست نشانده آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از متحدان آنان در منطقه درپی نفاق و هرج و مرج درمیان مسلمانان هستند لذا دولت پاکستان نباید برای مقابله با این توطئهها کوتاهی کند.
شخصیتهای سیاسی و مذهبی پاکستان با اعلام همبستگی با خانوادههای شهدای مسجد پیشاور، تعقب، شناسایی و مجازات عوامل این جنایت هولناک را از دولت کشورشان مطالبه کردند.
در شهر پیشاور نیز بسیاری از شخصیتهای سیاسی و مذهبی پاکستان از جمله «پیر نورالحق قادری» وزیر امور مذهبی و ادیان این کشور و مولانا «فضل الرحمان» رهبر حزب جمعیت علمای اسلام با حضور در مسجد جامع شیعیان ضمن ابراز همبستگی با آسیب دیدگان و خانواده شهدا، حمله تروریستی به نمازگزاران را محکوم کردند.
با توجه به فراخوان حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان برای تظاهرات سراسری در محکومیت جنایت داعش، تجمعاتی نیز در آمریکا، انگلیس و بلژیک برگزار شد و معترضان حمله تروریستی در پیشاور را محکوم کردند.
حمله تروریستی جمعه گذشته به مسجد «امامیه» شیعیان در محله «کوچه رسالدار» شهر پیشاور مرکز ایالت خیبرپختونخوا دهها نمازگزار را به خاک و خون کشید. گفته میشود شمار شهدای این عملیات تروریستی به یکصد نفر رسیده است.
این جنایت درحالی رخ داد که رهبران مذهبی پاکستان ضمن هشدار نسبت به تلاش دولت این کشور برای مصالحه با عناصر تروریستی و انجام مذاکرات صلح، معتقدند که سازش با جنایتکاران و تروریستهایی که دست آنان به خون هزاران بی گناه آغشته است، خیانت به کشور و فداکاریها در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی است.