به گزارش ایرنا؛ کتاب اقتصاد کلان به قلم فرشاد قهرمانی با رویکرد زیست محیطی در ۲۵۸ صفحه توسط نشر حکمت کلمه به بازار عرضه شد.
نویسنده کتاب اقتصاد کلان در این اثر سعی دارد به منظور توسعه فرهنگ علوم اقتصادی در کنار فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، به نشر متون تخصصی و تکمیلی در حوزههای اقتصادی، مالی و زیست محیطی نیز بپردازد.
فرشاد قهرمانی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به فرهنگ کتابخوانی در ایران اظهار داشت: یکی از حوزههای کتاب، فرهنگ کتابخوانی است، متأسفانه بسیاری از کتابهای خریداری شده در قفسه کتابها حبس میشود که این امر یک آسیب در حوزه کتاب به شمار میرود. در کشورهای مختلف جهان، انیمیشنهای زیادی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی ساخته میشود اما متأسفانه اما این کار را انجام نمیدهیم.
وی افزود: فرهنگ کتابخوانی در ایران باید گسترش پیدا کند، این امر یک مأموریت و هدفی است که باید آن را مسوولان به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند، سرانه کتابخوانی در برنامهها با توجه به نیازهای جامعه که در حال گسترش است باید افزایش پیدا کند.
نویسنده کتاب اقتصاد کلان خاطرنشان کرد: یک زمانی، اگر اطلاعات ما در هر حوزهای کم بود هیچ مشکلی به وجود نمیآمد در صورتی که امروز نیازها افزایش پیدا کرده و ما باید در تمام حوزههای روانشناسی، جامعهشناسی، اقتصادی،فرهنگی، سیاسی و... ، اطلاعاتی که مورد نیاز زندگیمان هست را بدانیم. قطعا تحقق این امر از طریق کتاب صورت میگیرد.
قهرمانی تصریح کرد: متاسفانه امروز کتاب اولویت خرید مردم نیست، قطعا اگر پول داشته باشند، دیگر نیازهای خود را خریداری کرده و کتاب در آخرین اولویت قرار میگیرد و گاهی اصلا خریداری نمیشود. بازار انتشار کتاب نیز در بعد اقتصادی نقش بسزایی دارد. کتابها بهعنوان محصولات فرهنگی و اقتصادی محسوب میشوند.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد کلان، اعلام کرد: اقتصاد کلان (Macro Economics) یکی از اصطلاحات اقتصادی است و به سرمایهگذاری، رشد اقتصادی، رشد ناخالص ملی، بیکاری، رکود، تورم، شاخص کل بورس، پسانداز اشاره دارد. به عبارت دیگر اقتصاد کلان، بررسی وضع اقتصادی در سطح کل است برخلاف اقتصاد خرد که به بررسی قیمتها، مقدار خرید و فروش، هزینه، درآمد و غیره در سطح بنگاهها و بازارهای فردی میپردازد.در این کتاب سعی کردم به صورت کلی و در فصلهای مختلف به نقش و اهمیت اقتصاد کلان از منظرهای مختلف بپردازم. محیط زیست، اقتصاد و صنعت که یک رویکرد علمی و کاربردی است با هدف برقراری و تسهیل این ارتباطات سه گانه برگزار می شود.
نویسنده کتاب اقتصاد کلان، گفت: بالا رفتن سطح سواد که بخشی از آن مربوط به ارتقاء جایگاه کتابخوانی صورت می پذیرد، میتواند نقش ممتازی در ارتقای توسعه انسانی در سطح بینالمللی داشته باشد.