مجتبی قائمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تشدید نگرانیهای ناشی از نبود برنامه تزریق واکسن برای کودکان مهدکودکی و ضعف درک این خردسالان نسبت به رعایت موثر دستورات بهداشتی پیشگیرانه به خصوص استفاده صحیح از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی است.
وی ادامه داد: وضعیت و شرایط مکانی ساختمان بسیاری از مهدهای کودک این شهرستان نیز فاقد استانداردهای لازم است.
مدیر مرکز بهداشت کاشمر گفت: برخی والدین به خاطر وضعیت شغلی و شرایط زندگی خود مجبور به فرستادن کودکانشان به مهدکودک هستند.
قائمی افزود: تزریق سه نوبت واکسن توسط والدین و پرسنل مهدها، داشتن تهویه مناسب، وجود چهار متر فضای مفید به ازای هر کودک و رعایت جدی پروتکل های بهداشتی از جمله شرایط باز بودن مهدکودک هاست.
وی ادامه داد: با توجه به این که برخی مدارس غیر انتفاعی و مهدهای کودک در منازل مسکونی فعالیت دارند فاقداستانداردهای لازم هستند.
مدیر مرکز بهداشت کاشمر گفت: همه مدارس نیز پیش از بازگشایی مورد بازدید کارشناسان بهداشت قرار گرفتهاند و این بازدیدها تداوم دارند و بر این اساس فهرست مدارس مشکل دار به آموزش و پرورش اعلام شده است.
پیش از شیوع بحران ویروس کرونا ۴۵ مهد کودک شهری و ۲۴ مهد کودک روستایی در کاشمر فعالیت داشتند که اکنون تعداد مهدکودکهای فعال کاهش یافته است.
کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.