به گزارش ایرنا،حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده روز سه شنبه در آیین رونمایی از برش استانی، سند مهندسی فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان، که با حضور دبیر شورای انقلاب فرهنگی کشور در سالن اجتماعات دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه، افزود: از یک سال گذشته که مساله برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور آغاز شد، هرمزگان نیز از همان سال فعالیت خود را آغاز کرد و کارگروههایی در نهادهای فرهنگی از جمله اداره کل ارشاد و حوزه علمیه برای تدوین این سند ایجاد شد.
وی، با ذکر این نکته که برنامه اولیه سند مهندسی فرهنگی زودتر از تمام استانها تعریف شد،ادامه داد: پس از انجام مطالعات لازم برای تدوین این سند، ۵ اولویت تعریف و برای هر کدام از اولویتها ۲۵ اقدام تعریف شد؛ یعنی در نهایت ۱۲۵ اقدام ذیل ۵ اولویت استان تعریف و به تصویب شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان رسید.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، تدوین این سند را امری ضروری دانست و اظهار داشت: پس از بیانات رهبر انقلاب در این خصوص، شورای انقلاب فرهنگی به موضوع ورود کرد اما اهداف محقق نشد به همین جهت تصمیم گرفته شد که برش استانی سند مهندسی فرهنگی و اجتماعی تدوین شود تا در نهایت در دستگاهها به برنامه عملیاتی تبدیل شود.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزا ده یاد آور شد: سال ۱۴۰۱، سالی است که استان هرمزگان به صورت جدی باید پای کار بیاید تا سند فرهنگی و اجتماعی به نتیجه برسد و نهادهای فرهنگی حتما تمرکز خود را روی این موضوع قرار دهند.
وی بیان داشت: ماموریت ما که به عنوان پایلوت انتخاب شدهایم دارای مسئولیت سنگینی هستیم به همین جهت تمام ارکان نظام و نهادها باید پای کار بیایند و ائمه جمعه میتواند در این امر نقش مهمی را ایفا کنند و انتظار داریم به صورت جدی برای اجرا سند فرهنگی در شهرستانها اقدام کنند تا برای سایر استانها الگو شویم.
وی با اشاره به اینکه هیچ نهادی تصدیگری سند فرهنگی و اجتماعی استان را بر عهده نخواهد داشت،تصریح کرد: پس از ابلاغ اقدامهای تعریف شده به دستگاهها، باید به سرعت تبدیل به برنامه عملیاتی شوند. این برنامه فعالیت جدیدی را تعریف نمیکند و تمام نهادها به فعالیت معمول خود ادامه میدهند اما جهتگیری فعالیتها به صورت هدفمند و متناسب با سند برای تحقق اهداف پیگیری میشود.