غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی این استان افزود: مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران موظفند هر مانع سر راه اجرای طرحهای استان وجود دارد را برطرف کنند و اهتمام جدی بر بهرهبرداری طرحها به کار گیرند.
وی ادامه داد: در سال آینده عملیات اجرایی طرحهایی در استان آغاز میشود که در راستای اهداف دولت، محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال است.
استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت تدوین بُرش شهرستانی طرحها تاکید کرد و گفت: مدیران دستگاههای اجرایی در راستای اجرای طرحها باید برش شهرستانی تدوین کنند تا با همافزایی و تعامل فرمانداران طرحها در روند اجرایی قرار گیرد.
حیدری خاطر نشان کرد: دستگاههایی که هنوز در شهرستانهای استان نمایندگی ندارند هر چه سریع تر نسبت به ایجاد نمایندگی اقدام کنند.
وی ارائه مستمر گزارش کار طرحهای جهش تولید و اقتصاد مقاومتی استان را خواستار شد و گفت: این گزارش به طور مستمر به دبیرخانه ارائه و در سامانه مربوطه در سازمان مدیریت و برنامهریزی ثبت شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین بر ضرورت ۱۰۰ درصدی اعتبارات تاکید کرد و گفت: نباید ریالی از اعتبارات برگشت بخورد.
۳۷ درصد اعتبارات جهش تولید چهارمحال و بختیاری تخصیص یافت
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: از ۲ هزار و ۲۶۴ میلیارد تومان اعتبارات جهش تولید استان تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان آن مصوب شده و ۳۷ درصد آن معادل ۱۳۹ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
علی شهریارپور افزود: در استان ۵۴ طرح جهش تولید تعریف شده است که از این تعداد ۲۸ طرح زیرساختی و زیربنایی است که از سوی هفت دستگاه در حال اجراست.
وی به اعتبارات جهش تولید استان از محل بودجه عمومی اشاره کرد و گفت: در این بخش ۱۷۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان پیشبینی شده بود که بیش از این میزان اعتباری معادل ۱۸۷ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان مصوب شده و تاکنون ۱۱۳ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۲۱۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای طرحهای جهش تولید استان پیشبینی شده است، تصریح کرد: از این میزان ۱۵۶ میلیارد تومان مصوب و تاکنون چهار میلیارد و ۲۸ میلیون تومان تخصیص یافته است.
شهریارپور به اعتبارات طرحهای جهش تولید استان از محل بودجه شرکتهای دولتی، موسسات و نهادها اشاره کرد و گفت: در این ردیف نیز ۱۶ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان مصوب شده که تاکنون ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته است.
وی خاطر نشان کرد: از محل اعتبارات بخش خصوصی نیز ۳۹ میلیارد تومان مصوب و هشت میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به طرحهای جهش تولید استان اشاره کرد و گفت: تامین فضای پژوهشی و فناوری پارک علم و فناوری، ۱۹ طرح در بخش کشاورزی از جمله ترکیب ژنتیکی پربازده، کشتارگاه طیور، کشت گیاهان دارویی، توسعه کشت باغات در اراضی شیب دار، تامین و انتقال آب و توسعه کشتهای گلخانهای، احداث خط ۶۳ کیلوولت به منظور برقرسانی به مجتمع فولاد چهارمحال و ناحیه صنعتی بادام از جمله طرحهای جهش تولید استان به شمار می رود.
شهریارپور در ادامه به طرحهای اقتصاد مقاومتی استان اشاره کرد و گفت: برای سالجاری ۱۸ طرح اقتصاد مقاومتی در ستاد ملی مصوب شده که از سوی ۱۰ دستگاه اجرا می شود.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۸۱۶ میلیارد تومان اعتبار ریالی و ۱۳۵ هزار دلار اعتبار ارزی به این طرحها اختصاص یافته که تاکنون ۱۷ درصد آن معادل ۴۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
شهریارپور خاطر نشان کرد: از مجموع اعتبارات سال ۱۴۰۰ نیز یک هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان برای طرحهای اقتصاد مقاومتی استان مصوب شده که تاکنون ۳۷ درصد آن معادل ۴۹۳ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به تعدادی از طرحهای اقتصاد مقاومتی استان اشاره کرد و گفت: آبزیپروری، کشت گیاهان دارویی، پایگاه اطفای حریق، تولید نخ ابریشم، اصلاح نقاط حادثه خیز محورهای ارتباطی استان، راه اندازی هشت واحد صنعتی راکد، مجتمع آبرسانی خانمیرزا و تکمیل و تجهیز کلینیک بیماران خاص از جمله این طرح هاست.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.