محمد فخری زاده سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:از این محموله با مجوز قضایی تاکنون ۲۷۶ کیلوگرم معدوم شده و ۴۰۲ کیلوگرم باقی مانده پس از صدور مجوز قضایی معدوم خواهد شد.
وی به اجرای طرح تشدید،کنترل و نظارت بر عرضه فرآورده های گوشتی در واحدهای صنفی، کشتارگاه، سردخانهها و مراکز تهیه و تولید محصولات دامی اشاره کرد و گفت:۲۳۸ واحد صنفی و مراکز عرصه فرآوردههای دامی در این طرح مورد بازرسی قرار گرفتند.
فخریزاده افزود: در این طرح به ۵۰ واحد صنفی و عرضه کننده محصولات دامی تذکر کتبی داده شد و برای هشت واحد متخلف نیز پرونده تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی بیان داشت: در حال حاضر ۲ گروه سه نفره از اداره دامپزشکی در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر بر مراکز تهیه و توزیع فرآورده های دامی از جمله کشتارگاه، صنایع تولیدی فرآورده گوشتی شهرک صنعتی، رستوران ها، چلوکبابی، قصابی، مرغ فروشی و توزیع آبزیان نظارت دارند.
رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر در ادامه گفت: به منظور افزایش آگاهی شهروندان و بازاریان از طرح افزایش بازرسی و نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های دامی ،بنر ، پوستر و پیام بهداشتی در محلهای پرتردد و بازارهای خرمشهر نصب شده است.
وی عرضه دام و مرغ زنده از سوی دستفروشان را یکی از مشکلات بهداشتی خرمشهر بیان کرد و گفت: عرضه دام و مرغ زنده در سطح خرمشهر از سوی دستفروشان به یک مشکل جدی در این شهرستان تبدیل شده است.
فخریزاده بیان کرد: با اجرای طرح افزایش و نظارت بر عرضه فرآورده های گوشتی در خرمشهر دستفروشان عرضهکننده مرغ زنده در بازار صفا جمع آوری شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی از شهروندان خواست برای تهیه فرآوردههای خام دامی به مراکز مجاز بهداشتی مراجعه کرده و هنگام خرید به مهر و موم و برچسب دامپزشکی گوشت توجه کنند.
فخریزاده از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این رابطه با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
در شهرستان خرمشهر پنج هزار و ۲۱ واحد صنفی دارای جواز کسب وجود دارد.