تهران - ایرنا - عضو اتحادیه درودگران و تولید کننده مبلمان در پردیس گفت:با کمک تسهیلات صندوق کارآفرینی،توسعه تولید مبلمان در ناحیه صنعتی خرمدشت شهر پردیس محقق شد.

امیر نایینی تولید کننده مبلمان در ناحیه صنعتی خرمدشت شهر پردیس روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا  درباره آغاز به کار خود در تولید مبلمان گفت: از صنعت معرق کاری در صنعت مبلمان استفاده کردیم و با تجاری سازی رشته معرق در صنعت مبلمان کار خود را توسعه دادیم.

دارنده جایزه جوان ترین کار آفرین منطقه توضیح داد: شروع کار ما معرق کاری بود و به تدریج با استفاده از طرح های نوین اروپایی و آموزش و به کارگیری زنان سرپرست خانوار کارهای تلفیقی معرق درصنعت مبلمان را ساخته و آماده کردیم و در بازاری که به طور مستقل ایجاد کرده بودیم در یک کارگاه مبلمان استجیاری وارد کار تولید شدیم.

این تولید کننده مبلمان گفت : در سال گذشته برای ساخت کارخانه مبل سازی درناحیه صنعتی خرمدشت  در زمینی که خریداری کرده بودیم با مشکل مالی مواجه شدیم و با راهنمایی کارشناسان در بخش ساماندهی مشاغل، برای دریافت تسهیلات به صندوق کار آفرینی امید مراجعه کردیم و با توجه به ارزش یک میلیاردی زمین با دریافت تسهیلات به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان موافقت شد.

نایینی ضمن تقدیر از کمک های مسئولان صندوق کارآفرینی و اعتماد آنها برای واگذاری تسهیلات صندوق، اظهار داشت: تسهیلات پس از طی مراحل اداری و با حمایت مسئولان به ما واگذار شد که طی ۵ سال مبلغ دریافتی تسویه شد.

تولید مبلمان برای صادرات/اشتغال مستقیم و غیر مستقیم

دارنده جایزه برترین تولید کننده مبلمان خانگی ادامه داد: با اعتماد صندوق کارآفرینی ،امروز کارخانه ما با ۴۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و ۴۵ نفر اشتغالزایی غیر مستقیم در بخش های فروشگاهی، حمل و نقل، طراحی و بازاریابی فعالیت دارد و قدردان اعتماد و حمایت مسولان برای دریافت تسهیلات هستیم.

تولید کننده مبلمان با بیان اینکه برای توسعه کار و ایجاد بستر تولید مبلمان برای صادرات برای دریافت تسهیلات از صندوق کار آفرینی اقدام کردیم، اظهار داشت: پس از ارائه طرح و توجیه کار برای مسئولان صندوق و با راهنمایی و کمک مسئولان با دریافت مبلغ یک میلیارد تومان وام برای توسعه کار موافقت شد.

نایینی گفت: قیمت تولیدات ما یک دهم نمونه های مشابه برندهای اروپایی است اما برای اینکه بتوانیم محصولات تولیدی خود را صادر کنیم باید استانداردهایی را فراتر از آنچه که هست رعایت کنیم که برای انجام کار نیاز به خرید ماشین آلات با تکنولوژی جدیدداریم.

وی ادامه داد: برای توسعه کار خانه خود نیاز به امکانات جدید، ماشین آلات به روز و راه اندازی یک کارخانه بزرگتر در شهرک های صنعتی داریم و در حال حاضر با تکنولوژی موجود و نیروی انسانی امکان توسعه کار برای صادرات را نداریم.

نایینی افزود: تامین مواد اولیه وارداتی در حجم بالا ، تامین ماشین‌آلات و تجهیزات جدید ، حضور در حداقل دو نمایشگاه خارج از کشور و بازاریابی برای معرفی محصولات برای صادرات محصول ضروری هستند و ما این امکانات را نداریم.

تولید کننده مبلمان با اشاره به مشکلات دریافت تسهیلات، اظهار داشت: با توجه به ابلاغها و دستور العمل های اداری زمان دریافت وام بسیار طولانی شد و به دلیل نوسان دلار ناچار به تعویض پیش فاکتورهابودیم .

نایینی ادامه داد: زمانی که برای دریافت وام اقدام کردیم برای خرید ۵ دستگاه ماشین را که با یک میلیارد تومان درخواست دادیم اما به دلیل طولانی شدن پروسه دریافت تسهیلات و بالا رفتم قیمت ماشین آلات تنها دو دستگاه را خریداری کردیم.

با خرید ماشین های بیشتر ،اشتغالزایی را افزایش دادیم

وی گفت: با خرید ماشین ها ، تعداد نیروی انسانی ما از ۲۹نفر به ۴۴ نفر رسید و توسعه کار تا حدی محقق شده است و اگر تسهیلات را سریع تر دریافت می کردیم با خرید ماشین های بیشتر ،اشتغالزایی  خود را افزایش می دادیم.

تولیدکننده مبلمان ادامه داد: از ابتدای تاسیس کارخانه تا رسیدن به خروجی ۶ ماه زمان می برد و حمایت صندوق طی این ۶ ماه که کارخانه هنوز به درآمد زایی نرسیده با خرید تجهیزات، خریداری زمین و کمک به راه اندازی کارخانه اثر بخش خواهد بود تا تولید کننده از پس مخارجی نظیر پرداخت حقوق کارکنان و هزینه انشعبات، بیمه و مالیات بر بیاید.

وی با اشاره به نمایندگی ها و فروشگاه های تولیدی مبلمان، اظهارداشت: نمایندگی های کارخانه ما در یافت آباد و دلاوران تهران ، تبریز، بهشهر ، شیراز فعال هستند که برای توسعه آنها در سال جدید برنامه ریزی کردیم و محصولات ما در برخی از فروشگاه هایی که مدل مبلمان های دیگر را دارند نیز به فروش می رسد.

محصولات  را با ۳ سال گارانتی ۹ سال خدمات پس از فروش به مشتریان عرضه می کنیم

تولید کننده مبلمان ادامه داد: محصولات خود را در نمایندگی با ۳ سال گارانتی ۹ سال خدمات پس از فروش به مشتریان عرضه می کنیم.

نایینی با بیان اینکه در بازار در زمینه کاری خود پیشتاز هستند، توضیح داد: معمولا هنگامی که کاری بازار پیدا می کند، رقبا هم کم کم به عرصه می آیند ما در بخش معرق کاری با بسیاری از مجموعه هایی که تولید مبلمان دارند همکاری می کنیم ، استانداردهای کاری ما را سایرین در تولید کمتررعایت می کنند و در زمینه کاری خود در سطحخوبی قرار داریم.

وی با اشاره به گران شدن مواد اولیه، اظهار داشت: پیش از این یک ماشین چوب را  به قیمت پایین تری  خریداری می کردیم و این رقم بالا رفته است. 

کشورهای خلیج فارس که مشتری خوبی برای تولیدات ما هستند

تولید کننده مبلمان  گفت: توسعه بخش تولید با سرمایه گذاری و ارائه کار به کشورهای خلیج فارس که مشتری خوبی برای تولیدات ما هستند ارز آوری خوبی برای کشور به همراه داردبا توجه به گران بودن  برندهای اروپایی ، مشتری های حوزه خلیج فارس محصولات ما را خریداری می کنند و می توانیم بازار فروش خوبی داشته باشیم.

نایینی با اشاره به دریافت جوایز متعدد، توضیح داد: دریافت جایزه جوان ترین کار آفرین منطقه ،جایزه برترین تولید کننده مبلمان خانگی  و عضویت در اتحادیه های پردیس و درودگران و صادرکنندگان با توجه به رعایت استانداردهای تولید در سطح بالا، افتخارات ما در خدمت رسانی در صنعت مبلمان است.

وی با بیان برخی مشکلات ، توضیح داد: مشکلات بازار ، نقدینگی، نیروی انسانی ، ثابت نبودن مقررات و قوانین وتعرفه ها و بالا رفتن عوارض، نوسان ارز، مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرده است.

به گزارش ایرنا، مطابق مصوبه‌ی شماره‌ی ۳۰۴۱۶/۱۹۰۱ شورای عالی اداری «صندوق اشتغال، ازدواج و مسکن مهر امام رضا(ع)» از ادغام صندوق قرض‌الحسنه‌ی توسعه‌ی اشتغال روستایی و صندوق ازدواج جوانان در صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی ایجاد ‌شد.

صندوق امید به عنوان بزرگترین صندوق حمایتی از فعالیت های کارآفرینانه در مقیاس خرد در سالهای اخیر، فعالیتهای خوبی در جهت توسعه فرهنگ اعتبارات خرد در کشور انجام داده است. از جمله با ایجاد بیش از ۷۰۰ هزار فرصت شغلی جدید، توانسته کمک خوبی به ارتقاء کارآفرینی در سطح خرد کند.

مأموریت صندوق کارآفرینی تجهیز سپرده های خرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولت، شناسایی جوانان واجد شرایط، توانمندسازی آنان و کمک در ایجاد کسب وکارهای خرد کم سرمایه و کاربر با محوریت فعالیت های کارآفرینانه، نیازهای منطقه ای، توسعه کسب و کارهای IT محور؛ بر اساس شیوه های جهانی شبکه سازی کسب و کارهای بازارمحور  نظیر خوشه ها و زنجیره های ارزش در کشور برای اطمینان از پایداری کسب و کارها و هدفمندی تسهیلات پرداختی است.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزارنفر در شرق پایتخت قرار دارد.