تهران- ایرنا- استادیاران جوان از دوره‌های آموزشی اساتید نظریه‌پرداز بر اساس امضا تفاهم نامه همکاری بین بنیاد ملی نخبگان و هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا؛ تفاهم‌نامه بنیاد ملی نخبگان و هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره با حضور عباس ابراهیمی سرپرست معاونت سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان و عبدالحسین خسروپناه دبیر هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی به امضا رسید.

در این نشست که با حضور جمعی از مدیران معاونت سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان و هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره برگزار شد، عباس ابراهیمی سرپرست معاونت سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان به محورهای همکاری بنیاد و هیات حمایت، اشاره کرد و گفت: طراحی دوره‌های آموزشی با حضور اساتید نظریه پرداز، برای بهره‌مندی استادیاران جوان و حمایت از ترویج نظریه‌های اثرگذار از مهم ترین محورهای همکاری میان بنیاد و هیات حمایت است.

براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ وی افزود: «تشکیل جلسات و میزگردهای نقد و نظر در راستای گفتمان‌سازی و اثربخشی نظریه‌ها»، «همکاری در برگزاری سخنرانی و کارگاه های تخصصی در محیط های علمی و نخبگانی»، «همکاری در تشویق نظریه پردازان موفق شامل برگزاری نمایشگاه و جشنواره و اعطای جوایز به نظریه ها و طرح های ممتاز و خلاقانه، در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه» از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.

در ادامه این نشست خسروپناه با بیان تاریخچه تاسیس و فعالیت‌های هیات حمایت از کرسی ها، اهم اقدامات انجام شده در این هیات را تشریح کرد.

وی ثبت پنج هزار کرسی ترویجی و ثبت ۶۲ نظریه، برگزاری ۴ همایش ملی و تسهیلات ارایه شده به صاحبان نظریه ها را از جمله فعالیت‌های این هیات دانست.

دبیر هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، «در نظر گرفتن نظریه پردازی های برجسته برای شرایط احراز سرآمدی و نخبگی»، «تقویت شأن و منزلت اجتماعی و تکریم و الگوسازی اساتید و نظریه پردازان با برگزاری مراسم بزرگداشت و تبیین زندگی و زمانه ایشان و ثبت و انتشار آن»، «چاپ، نشر و توزیع مناسب محصولات و نظریه های ارایه شده مورد تایید در چارچوب توافق طرفین» و «ارزیابی فعالیت های کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره نخبگانی» را از دیگر محورهای مورد توجه در این تفاهم‌نامه برشمرد.