به گزارش ايرنا حجت الاسلام عبدالحسين خسروپناه روز دوشنبه در همايش منطقه اي كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سيستان و بلوچستان اظهار داشت: هدف از تشكيل هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره جلوگيري از سرقت هاي علمي و صيانت از نظريات مختلف است.
وي ادامه داد: اين هيات از افراد نظريه پرداز حمايت هاي زيادي از جمله حمايت حقوقي، مالي و معنوي مي كند و دست اندركاران آن نيز معتقدند كه ثبت كنندگان نظرات جديد بايد چندين درجه علمي از جايگاه خود ارتقا يابند.
وي افزود: هم اينك فن تحقيق در دانشگاههاي ايران در حال تدريس است در صورتي كه روش شناسي تحقيق موجب توليد علم مي شود و بايد بيشتر به اين مورد پرداخت.
قائم مقام و رئيس دبيرخانه هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره تصريح كرد: تا زماني كه روش شناسي توليد معرفت به صورت جدي در رشته هاي علوم انساني مطرح و كار نشود اين رشته ها به توليد محتوايي نمي رسد.
حجت الاسلام خسروپناه اظهار داشت: توجه نكردن به فلسفه علم نيز از مواردي به حساب مي آيد كه سبب ناكارآمدي علوم انساني و اسلامي شده است.
وي گفت: علم به تنهايي نگاهي درجه يك به حقايق خارجي است اما نگاه درجه دوم به علم موجب رشد، توليد علم و نظريه پردازي مي شود.
وي ادامه داد: پيوند نداشتن علوم انساني و اسلامي با جامعه و نپرداختن به معضلاتي مانند طلاق، اعتياد و مانند آن از ساير عوامل عقب ماندگي اين علوم است كه سازمان هايي از جمله بهزيستي بايد اين معضلات را شناسايي و براي تحقيق و بررسي در اختيار دانشجويان و جامعه دانشگاهي قرار دهد.
همايش منطقه اي كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره روز دوشنبه با حضور كارشناسان و محققان كشوري و استاني در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سيستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد.
7311/3042/6081
قائم مقام هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي:
هويت يك دانشگاه به كرسي هاي نظريه پردازي علمي آن وابسته است
۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۱
کد خبر:
81888033
زاهدان- ايرنا- قائم مقام و رئيس دبيرخانه هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره گفت: هويت و ذات وجودي يك دانشگاه به كرسي هاي نظريه پردازي علمي آن وابسته است.