سیدعلی اصغر موسوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر نصب نمادهای نوروزی، شهرداری گنبد از چند ماه قبل اقدامات عمرانی از جمله بهسازی و زیباسازی بوستانهای شهری و میادین ورودی، اصلی و مرکزی شهر با کاشت چمن و غرس افزون بر پنج میلیون گلهای فصلی، نظافت و پاکیزگی محورهای ورودی به شهر، بهسازی نمازخانه و سرویس بهداشتی بوستانهای شهری، خط کشی معابر و رنگ آمیزی جداول و نصب سیستمهای روشنایی در بلوارها را شروع و انجام داده است.
وی اضافه کرد: شهرداری اقدامات ویژهای نیز در بوستان قابوس که محل برگزاری جشن نوروزگاه و برپایی نمایشگاه صنایع دستی اقوام است، انجام داده و برای برگزاری جشنواره (کارناوال) نوروزی اقدام در روز ۲۹ اسفند در سطح شهر برنامهریزی کرده است.
موسوی ادامه داد: برگزاری جشن نوروزگاه در بوستان "مادر" واقع در غرب شهر گنبدکاووس نیز در دستور کار شهرداری قرار دارد که درصورت موافقت ستاد هماهنگی خدمات سفر و ستاد کرونا این شهرستان، در ایام تعطیلات نوروزی برگزار خواهد شد.
شهردار گنبدکاووس از چاپ پنج هزار نسخه نقشه راهنمای شهر و مرکز تفریحی و گردشگری آن جهت توزیع بین مسافران و گردشگران نوروزی خبر داد و گفت: یک دستگاه اتوبوس در میدان امام علی(ع)، برای جابجایی رایگان شهروندان و مسافران نوروزی جهت بازدید از مراکز تفریحی و گردشگری پیش بینی شده است.
وی افزود: شهرداری گنبدکاووس به نخستین مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به این شهر (حداقل سه خانواده) بسته فرهنگی و هدیهای نفیس اهدا خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان تاریخی گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت و تنوع اقوام و فرهنگها واقع در شرق استان گلستان دارای جاذبههای گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی قابل توجه از جمله گنبدقابوس بن وشمگیر با بیش از هزار سال قدمت و بهعنوان بلندترین برج آجری جهان، آستان مقدس امامزاده یحیی بن زید (ع) از نوادگان امام سجاد(ع)، سه تالاب بین المللی آلماگل، آجیگلی و آلاگل در بخش مرزی داشلی برون، بازارچه و گمرک مرزی، مجموعه سوارکاری، دریاچه مصنوعی و مراتع و دشتهای سرسبز است.