شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: کشتار مُرغ در این استان برای تامین بازار عید نوروز سه برابر شده است.

عطاءالله ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: نیاز مردم استان به مُرغ روزانه ۵۰ تا ۸۰ تن است که به‌مناسبت فرا رسیدن نوروز، کشتار مُرغ در جمعه شب به ۲۲۰ تن افزایش یافت.

ابراهیمی تصریح کرد: برای نوروز ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن مُرغ کشتار و نیاز بازار به‌طور کامل تامین می‌شود.

وی با اشاره به افزایش میزان ذخایر مُرغ منجمد نسبت به سال‌های قبل یادآور شد: به محض اعلام نیاز فرمانداران، کالاهای اساسی و اقلام دیگر به شهرستان مربوطه اختصاص می‌یابد و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

ابراهیمی اظهار داشت: مُرغ چهارمحال و بختیاری هم‌اینک در سه واحد کشتارگاه مستقر در شهرکرد کشتار و وارد بازار مصرف می‌شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۶۷ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی دارد که سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.