شهرکرد - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به ثبت یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۷۹۹ تردد نوروزی در استان گفت: این آمار تردد متعلق به بازه پنج روز اول سال جدید است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴۶.۳ درصد افزایش داشته است.

روح‌الله غلامی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: مجموع ترددهای ورودی به استان در این مدت نیز با رشدی ۶۷ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ۲۴۶ هزار و ۱۱۸ مورد رسید.

وی با بیان اینکه بیشترین پلاک‌های ورودی به استان متعلق به استان‌های اصفهان، خوزستان و تهران است، تصریح کرد: ترددهای خروجی از چهارمحال و بختیاری نیز در پنج روز اول سال، افزایشی ۷۱ درصدی را نشان می‌دهد.

غلامی آمار تردد خروجی استان را در این مدت برابر با ۲۱۸ هزار و ۹۹۱ مورد اعلام کرد و یادآور شد: بیشترین تردد مربوط به پلاک‌های چهارمحال و بختیاری نیز به ترتیب در استان‌های اصفهان، فارس و خوزستان به ثبت رسیده است که نشان می‌دهند مردم چهارمحال و بختیاری این سه استان را در اولویت‌های سفرهای نوروزی خود قرار داده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری همچنین درباره پرترددترین جاده استان در موج اول سفرهای نوروزی گفت: محور فرخشهر به شهرکرد و سورشجان به شهرکرد از جمله محورهای پرتردد نوروزی به شمار می‌آیند و در این مدت محور مسجدسلیمان به دشتک و سد کارون ۴ به ناغان نیز کمترین تردد را داشتند.

غلامی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۴ دستگاه تردد شمار در نقاط مختلف استان فعال است و به عنوان یکی از سامانه‌های هوشمند در انجام فعالیت‌های راهداری، مجموع ترددهای درون و برون استانی را ثبت می‌کند، افزود: خوشبختانه در موج اول سفرها هیچ‌گونه مورد فوتی ناشی از تصادف جاده‌ای در چهارمحال و بختیاری روی نداد.

وی در خصوص تخلف‌های به ثبت رسیده از طریق دوربین‌های نظارت تصویری راهداری نیز یادآور شد: از ابتدای سال جدید تاکنون بیشترین جریمه مربوط به تخلف از سرعت مجاز در محورهای لردگان به دهدز، شهرکرد به سفیددشت و فرخشهر به شهرکرد صادر شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری همچنین به تداوم اجرای طرح راهداری نوروزی تا ۱۵ فروردین اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت علاوه برای حفظ آمادگی ۳۱ راهدارخانه ثابت و ۱۱ راهدارخانه موقت استان و انجام اقدامات اصلاحی و نگهداری جاده‌ها، نظارت بر ناوگان مسافربری و مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین‌راهی تشدید شده و سلامت و واکسیناسیون مسافران نیز به طور مرتب با همکاری دیگر دستگاه‌های بهداشتی و نظارتی رصد می‌شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سه هزار و ۷۳۲ کیلومتر راه دارد که ۲۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۷۶۱ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر راه روستایی است.