سنندج- ایرنا- رییس مرکز بهداشت سنندج گفت: درادامه روند نظارت بر فعالیت اصناف چهارگانه، بازرسان این مرکز با انجام ۸۷۲ مورد بازرسی و نظارت بیش از سه هزار و ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد را کشف و ضبط کردند.

دکتر جهانبخش یوسفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در اولین هفته از سال جدید کارشناسان بهداشت محیط این مرکز ضمن تشدید برنامه های نظارتی بر فعالیت اصناف و تاکید به متصدیان صنوف مختلف بر رعایت موازین بهداشتی در ارایه خدمات به شهروندان سنندجی بیش از ۸۷۰ مورد بازدید انجام دادند.

وی افزود:  ۴۵ گشت مشترک ستادی از ۳۷۲ واحد صنفی و ۱۹۶ بازدید نیز در سطح بازرسی کارشناسان محیطی از واحدهای صنفی انجام گرفته است.

رییس مرکز بهداشت سنندج گفت: در راستای نظارت بر ارائه غذای سالم در اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد خوراکی و غذای آماده، بازرسان بهداشت محیط این مرکز ضمن بازدید از ۳۰۴ مرکز، از ۱۰ مورد از مواد آماده عرضه برای تایید سلامت نمونه‌برداری کردند.

دکتر یوسفی با اشاره به پلمب چهار واحد صنفی شامل ۲ واحد خواروبار فروشی و ۲ باب آرایشگاه زنانه به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی افزود: در این رابطه بیش از سه تُن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف در چند واحد صنفی کشف و ضبط شد که بعد از طی مراحل قانونی و کسب مجوز قضایی بزودی معدوم خواهد شد.

وی به الزام متصدیان مراکز صنفی به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اشاره کرد و گفت: در این زمینه  ۱۵ واحد صنفی مختلف به علت عدم رعایت کامل موازین بهداشتی اخطاریه ۲۴ ساعته بهداشتی دریافت کردند.

رییس مرکز بهداشت سنندج در خصوص صیانت از حقوق شهروندان نیز به پیگیری پنج مورد شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ و همچنین پیگیری ۱۱ مورد اخطاریه های صادر شده اشاره کرد و افزود: با توجه به تعطیلات سال جدید و حضور مهمانان نوروزی، نظارت بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در هتل ها و مهمان‌سراها و مراکز اسکان مسافران نوروزی به صورت ویژه در دستور کار بازرسان این مرکز قرار دارد.

طرح بسیج سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند سال گذشته شروع شده و تا ۱۵ فروردین سال جاری ادامه خواهد داشت.