به گزارش ایرنا ، بهلول تکلوی روز چهارشنبه در نشست با سرپرست فرمانداری پارسآباد با بیان اینکه تقویت و ترمیم اعتبارات دامپزشکی موجب تقویت خدماترسانی دامپزشکی در مناطق مختلف استان خواهد شد، گفت: پارسال برغم وجود مشکل اعتباری توانستیم ۱۰۰ درصد جمعیت دامی منطقه را علیه بیماری استراتژیک تب برفکی واکسینه و زمینه ایجاد ایمنی پایدار را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در عید نوروز اظهار کرد: اداره کل دامپزشکی استان از ۱۴ اسفند سال گذشته در آمادهباش کامل بوده و با تجهیز و ساماندهی ۲۸ اکیپ ثابت و سیار اقدام به تشدید بازرسی از اماکن تحت پوشش نظیر کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها ، کارگاههای بستهبندی فرآوردههای خام دامی ، قصابیها، مرغ و ماهیفروشیها کرد.
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل خاطرنشان کرد: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
تکلوی با انتقاد از عدم تمکین و خدماترسانی مطلوب کشتارگاه صنعتی دام پارسآباد، خواستار حمایت همهجانبه فرمانداری از دامپزشکی ، ساماندهی کشتارگاه صنعتی دام و مبارزه مستمر با کشتار غیرمجاز با همکاری بین بخشی دستگاههای مرتبط شد.
سرپرست فرمانداری پارسآباد مغان هم در این نشست با تاکید بر اینکه دامپزشکی به عنوان متولی اصلی حوزه سلامت و بهداشت عمومی باید با جدیت تمام در حوزه ساماندهی کشتارگاه ورود کند، گفت: فرمانداری پشتیبان دامپزشکی است.
جابر جهانبین از پلمب ۷۵ مغازه قصابی و کبابفروشی با هدف مبارزه با کشتار غیرمجاز در این شهرستان در سال گذشته خبر داد و خواستار تداوم نظارتهای دامپزشکی در قصابیهای حاشیه شهر شد.
وی اظهار کرد: بازدیدهای میدانی و دورهای نشان میدهد میزان کشتار غیرمجاز و تخلف در این زمینه نسبت به ماههای قبل کاهش چشمگیری دارد.
جهانبین خاطرنشان کرد: پارسآباد مغان با توجه به موقعیت جغرافیایی و مرزی در یک منطقه پرخطر و پرریسک از نظر بیماریهای دامی قرار دارد و با توجه به حجم بالای سرمایه و اشتغال بخش دامپروری باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
استان اردبیل با وجود بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی رتبه ۱۰ کشوری در صنعت دامداری، رتبه هفتم در پرورش گوسفند و گاو بومی، رتبه سوم در پرورش گاومیش، رتبه ۱۵ کشوری در پرورش گاو اصیل دورگ، همچنین ۵۷۳ واحد پرورش صنعتی طیور دارد و میانگین کشتار روزانه گوشت مرغ در این استان به نزدیک ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزار تن میرسد.