تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۱

سنندج- ایرنا- فعالیت مستمر مرکز بهداشت دانشگاه کردستان برای ارائه خدمات مشاوره و برگزاری همایش الحاد و راههای مقابله با آن عناوین ۲ خبر از دانشگاه کردستان است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، رحمت صادقی، رییس دانشگاه کردستان امروز دوشنبه در جلسه ستاد استقبال و بازگشایی دانشگاه اظهار داشت: مهمترین کار دانشگاه آماده سازی برای از سرگیری آموزش حضوری دانشجویان است و همه واحدها و ارکان دانشگاه باید این موضوع را در اولویت اقدامات خود قرار دهند.

وی با اشاره به وظایف هر یک از بخش‌ها در این رابطه، اضافه کرد: معاونت آموزشی باید جدول زمان‌بندی حضور دانشجویان را هرچه سریعتر تکمیل کرده و اقدامات لازم برای آغاز آموزش حضوری را انجام دهند.

رییس دانشگاه کردستان همچنین بر نظارت معاونت آموزشی بر حضور اساتید تاکید کرد و از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی نیز خواست همه اقدامات لازم برای تامین خوابگاه‌ها، سلف سرویس و امور نقلیه دانشجویان را انجام داده و کاستی‌ها را هر چه زودتر اعلام کرده و تلاش خود را برای رفع آنها با همکاری سایر بخش‌های دانشگاه بکار گیرند.

صادقی از امور فرهنگی دانشگاه خواست با توجه به شرایط سال‌های گذشته و وضعیت روحی دانشجویان، برنامه‌های شاد و مفرح برای دانشجویان برگزار کرده و موجب کاهش استرس و فشار روانی دانشجویان شوند.

رییس دانشگاه کردستان همچنین بر فعالیت مرکز بهداشت دانشگاه تاکید کرد و افزود: مشاورین باید به طور دائم در این مرکز حضور داشته و آماده ارائه خدمت به دانشجویان باشند و همچنین آمادگی انجام واکسیناسیون دانشجویان در صورت نیاز را داشته باشند.

وی از معاونت اداری و مالی دانشگاه نیز خواست تا وضعیت موجود را رصد کرده و در هر مکانی نیروی انسانی لازم بود، سریعا برای تامین آن اقدام کنند و بودجه لازم را برای بازگشایی خوابگاه‌ها و سلف سرویس‌ها تامین کنند.

وی در پایان یادآور شد: اولویت ما در بازگشایی دانشگاه، سلامت جسمی و روانی دانشجویان و اساتید و سپس آموزش حضوری و کیفیت آموزش است و همه تلاش خود را بکار خواهیم گرفت در این رابطه مشکلی نداشته باشیم.

 

برگزاری همایش الحاد و راههای مقابله با آن

همایش الحاد و راه‌های مقابله با آن توسط کانون معراج و با حضور رییس دانشگاه کردستان به صورت مجازی برگزار شد.

رییس دانشگاه کردستان در این همایش، کانون معراج دانشگاه را از کانون‌های فعال دانشگاه دانست که طی سالها فعالیت همواره کارنامه خوبی داشته است.

رحمت صادقی بر ضرورت برگزاری چنین برنامه‌هایی تاکید کرد و افزود: الحاد و خداناباوری با دین اسلام ضدیت دارد و خطر بزرگی برای مسلمین و پیروان دین مبین اسلام به شمار می‌آید.

رییس دانشگاه کردستان تاکید کرد: الحاد می‌تواند نابودی اخلاق، خانواده‌ها و همچنین افول ارزش و کرامت انسانی را در پی داشته باشد.

وی اضافه کرد: دین اسلام کاملترین و بهترین دین الهی است که سعادت بشری، مصالح دینی و اخروی انسان را تامین می کند.

صادقی گفت: امیدواریم برگزاری چنین همایش‌هایی برای دانشجویان و جوانان که در معرض تهاجمات فرهنگی هستند، موثر واقع شود و به اهداف ترسیم شده خود دست یابند.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.