به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)، مهدی قربانعلی افزود: این طرح با نظر مدیرعامل سازمان و در راستای بزرگداشت شعائر الهی از ابتدای ماه رمضان آغاز و بر اساس آن پنج غرفه سفره بهشت و افطار ساده در پنج مکان ورودی و خروجی این آرامستان مستقر شد.
وی ادامه داد: در این غرفهها پرسنل سازمان بهشت حضرت زهرا (س) با بستههایی از افطاری ساده و بهداشتی به پذیرایی از مهمانان ماه خدا میپردازند و در کنار هر کدام از این غرفهها فرشی قرار دارد که با حضور روحانیون نماز به جماعت نیز اقامه میشود.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بهشت حضرت زهرا (س) با بیان اینکه این اقدام با هدف احیای نماز اول وقت و افطار ساده ویژه مهمانان ماه خدا صورت گرفته و فراگیر شود، خاطرنشان کرد: توزیع و ارائه افطاری ساده در حال حاضر با یک هزار بسته افطاری ساده آغاز شده و در شبهای آینده قطعا با حضور گستردهتر زائران گلزار شهدا افزایش خواهد یافت.
قربانعلی ادامه داد: این غرفهها صرفا مربوط به محیط آرامستان سازمان و قطعات عمومی است، اما به موازات این غرفهها ایستگاههای صلواتی، گروههای داوطلب مردمی و مدیریت گلزار شهدا نیز با ارائه افطاری ساده و برنامههای متعدد فرهنگی از اذان مغرب تا سحرگاه میزبان زائران این گلزار هستند.
به گزارش ایرنا، بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.
گلزار شهدای بهشت زهرا(س) مدفن ۳۴ هزار شهید گلگون کفن و چهار هزار شهید گمنام هشت سال جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافعان حرم است.