مراد محمودی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: هر چند هنوز دبی آب چشمه کوهرنگ به میزان طبیعی نرسیده و کاهش آبدهی چشمه به دنبال خشکسالیهای اخیر وجود دارد، اما مشکل تامین آب شهرکرد تا حدی برطرف شده است.
وی ادامه داد: آبدهی چشمه کوهرنگ بهتر شده است اما این به معنای این نیست که مشکل خشکسالی و کمآبی در استان برطرف شده و مردم همچنان باید در مصارف خود صرفهجویی کنند چرا که به سبب کاهش بارندگیهای استان در مقایسه با دوره مشابه، میانگین بلندمدت به احتمال زیاد در تابستان با تنش آبی جدی روبرو شویم.
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری، بهرهبرداری از طرح آبرسانی بن به بروجن را از مهمترین راهکارها برای رفع تنش آبی در استان دانست و گفت: اگر این طرح سریعتر به بهرهبرداری نرسد تابستان امسال با تنش آبی در شهرستانهای بن، شهرکرد و بروجن روبرو میشویم.
محمودی به اجرای راهکارهای کوتاهمدت این شرکت برای رفع تنش آبی در استان اشاره کرد و افزود: اگر چه چاههایی برای تامین نیاز آبی مناطق مختلف استان وارد مدار کردهایم، اما فشار بر منابع آب زیرزمینی زیاد است و نمیتواند منبع پایداری برای تامین آب باشد و نیاز است تا طرح بن به بروجن زودتر به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایرنا، زمستان سال گذشته با یخ زدن آبگیر چشمه کوهرنگ، تامین آب در شهر شهرکرد با چالش روبرو شد و سبب شد تا علاوهبر اجاره چاههای جدید، روزانه به وسیله ۳۰ تانکر آب به طور سیار وارد مخازن تامین کننده آب شرب شهرکرد شود تا بتوان نیاز آبی مردم مناطق شهر را تامین کرد.
شهر شهرکرد ۸۲ هزار مشترک خانگی دارد و در مجموع شرکت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد به ۱۲۰ هزار مشترک در این شهرستان خدماترسانی میکند.
علاوهبر یخ زدگی منبع آب چشمه کوهرنگ، آبان ماه سال گذشته جریان این چشمه خشک و دبی آب چشمه کوهرنگ با کاهش شدید روبرو شد.