ساری - ایرنا- سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران عصر امروز پنجشنبه همزمان با سی و پنجمین سالگرد شهادت شهید والامقام سردارسرلشگر محمد حسن قاسمی طوسی، جانشین فرماندهی لشگر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس با خانواده این شهید دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عنومی استانداری مازندران، سیدمحمود حسینی‌پور، در این دیدار که با همراهی ثلاثی، مشاور و دستیار ویژه استاندار، محبی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و حجت الاسلام کاظمی، مشاور استاندار در امور روحانیت انجام شد، با اشاره به دلاوری ها و سلحشوری های شهید سردار محمد حسن قاسمی طوسی، گفت: دیدار با خانواده شهدا از والاترین پیوست های معنوی، ارزشی و فرهنگی ما در خدمتگزاری به مردم است.

وی افزود : مدیران و مسوولان باید این اسوه های پایداری و صبر در راه آرمان های انقلاب اسلامی را الگوی خود قرار دهند.
استاندار مازندارن  تاکید کرد: فلسفه حضور ما در منزل خانواده شهدا، شنیدن دغدغه ها و دیدگاه های خانواده معظم شهدا برای بهره گیری در جهت تعالی برنامه های دولت است.
حسینی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که رفته رفته وارد کارها و برنامه های بزرگی می شویم و مسوولان شبانه‌روز در حال تلاش برای رفع مشکلات عدیده مردم هستند، اضافه کرد: باید با تلاش شبانه روزی و جهادی، پاسخگوی مطالبات مردم باشیم.
در این دیدار همسر سردار سرلشگر شهید محمد حسن قاسمی طوسی نیز به نقل خاطره ای از آن شهید والامقام پرداخت و گفت: پس از انتخاب حضرت آیت الله خامنه‌ای به عنوان رئیس جمهور؛ از سردار طوسی پرسیدم: آیا ایشان توانایی اداره کشور در این مسئولیت را دارد که آن شهید بزرگوار در پاسخ به من فرمودند؛ اگر خدای ناکرده برای حضرت امام اتفاقی بیفتد، ایشان توانایی جایگاه رهبری پس از امام خمینی را هم دارد.

 هجدهم فروردین ماه سال‌روز شهادت سردار محمدحسن قاسمی طوسی است؛ سرداری که بیشتر از همه با عنوان مالک اشتر جهبه‌های جنگ در دوران دفاع مقدس و قهرمان نبرد ۷۸ روزه لشکر ۲۵ کربلا در عملیات والفجر۸ شناخته می‌شود و دارای سابقه مبارزات سیاسی در دوران رژیم ستمشاهی نیز است.

سردار محمدحسن قاسمی طوسی‌ که دو برادر دیگرش هم در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند، در سال ۱۳۳۷ در روستای «طوس‌کلا» از توابع شهرستان نکا دیده به جهان گشود و در ۱۸ فروردین ماه سال ۱۳۶۶ در سن ۲۹ سالگی در شلمچه با اصابت ترکش‌های خمپاره عراقی‌ها به شهادت رسید و مفقود شد و بدن پاکش در سال ۱۳۷۴ بعد از هشت سال گمنامی در نکا تشییع و در گلزار شهدای روستای طوس کلا به خاک سپرده شد.