به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری پژواک، «افتخار علی مالک» ابراز امیدواری کرد که این سازوکار، روابط اقتصادی موجود میان سه کشور را افزایش دهد.
مالک که برای هیاتی از بازرگانان در اسلام آباد سخن می گفت، تصمیم پاکستان برای صدور مجوز واردات و صادرات در قالب تجارت پایاپای با دو همسایه خود را مورد تحسین قرار داد و تاکید کرد که این مساله، اهمیت بالایی در زمینه ارتباط تجاری منطقه ای و تقویت ارز خارجی دارد.
وی در عین حال ابراز امیدواری کرد ساز و کار مناسبی برای تجارت متقابل به طور مشترک از سوی ایران، افغانستان و پاکستان به اجرا درآید.
«شهزاد علی مالک» عضو هیات یاد شده و رئیس سابق اتاق لاهور و رئیس انجمن صادرکنندگان برنج پاکستان نیز گفت این تصمیم، فرصت فراوانی برای صادرات ما به ایران به ویژه صادرات برنج فراهم می کند.
وی از بخش خصوصی به ویژه اتاق های منطقه ای خواست برای استفاده کامل از این فرصت بزرگ، رو به جلو حرکت کنند.
وزارت بازرگانی پاکستان در اقدام نهایی برای تقویت تجارت دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران، قانون و ضوابط برای عملیاتی کردن "سازوکار تهاتر" میان ۲ کشور را تصویب و صادر کرد.
گفته شده، دولت پاکستان برای اولین بار باهدف تقویت تجارت با کشورهای منطقه، اجازه واردات و صادرات تحت تجارت پایاپای (تهاتر) با ایران را داده است.
براساس قانون و ضوابط جدید وزارت بازرگانی پاکستان، اکنون تبادل رسمی تجارت با ایران با بهرهگیری از مکانیزم تهاتر امکان پذیر است.
اوایل اسفندماه گذشته عالی ترین کمیته هماهنگی اقتصادی دولت پاکستان در اقدامی جدید با هدف پیشبرد همکاریهای دوجانبه تجاری با جمهوری اسلامی ایران اجرا و قانونمند سازی طرح «تهاتر» میان دو کشور را تصویب کرد.