به گزارش ایرنا، حامد قادرزاده روز چهارشنبه در نشست با مدیرکل کمیته امداد کردستان اظهار داشت: توانمند سازی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال پایدار در زمینه مشاغل نوین، نوآور و دانشبنیان با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان مرتبط با حوزه فعالیت پارک علم و فناوری مورد تاکید و توجه است.
وی با اشاره به اهداف مورد نظر همکاری این دو نهاد مردمی، افزود: همافزایی برای توسعه اشتغال پایدار اقشار نیازمند بهویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی، همکاری در اجرای طرحهای فناورانه در استان و همچنین مشارکت در ساماندهی و ارائه خدمات بهشتاب دهندههای فعال در حوزه صنایع خلاق و دانشبنیانی که از دل مددجویان و اقشار کمبرخوردار بیرون میآید، از اهداف مهم پارک در همکاری با کمیته امداد است.
رییس پارک علم و فناوری کردستان ادامه داد: استفاده از ظرفیتهای علمی، پژوهشی، آموزشی، آزمایشگاهی و کارگاهی پارک علم و فناوری برای ارتقای علمی مددجویان، استفاده از ظرفیتهای مالی صندوق پژوهش و فناوری استان برای ایجاد اشتغال مددجویان متقاضی طرحهای خلاق، ارائه خدمات مشاوره شغلی، همکاری در برگزاری نمایشگاههای تخصصی و همکاری در برگزاری رویدادهای کارآفرینی و ترویجی، میتواند از دیگر محورهای همکاری باشد.
مدیرکل کمیته امداد کردستان هم در این دیدار گفت: پارک های علم و فناوری نقش اول را در رونق کسب و کار در این حیطه بازی می کنند.
رضا طوسی اضافه کرد: با توجه به شعار سال، فعالیتهای استارت آپی و دانش بنیان در حوزه اقتصاد حرف اول را میزند و امیدوارم بتواند منجی اقتصاد کشور در آینده نه چندان دور باشد.
پارک علم و فناوری کردستان ۱۲۰ شرکت فناور دارد که ۲۶ واحد رشد یافته و ۷۵ شرکت در مرحله رشد و بالندگی قرار دارند و بقیه در حال پیش رشد هستند که در مجموع برای ۸۵۰ نفر اشتغالزایی داشته است.