به گزارش ایرنا از سازمان تأمیناجتماعی، میرهاشم موسوی در جلسهای با مدیران حوزه منابع انسانی این سازمان بهمناسبت روز ملی منابع انسانی اظهار داشت: سرمایه انسانی متخصص و دارای انگیزه و تعهد، یکی از مهم ترین و ارزشمندترین داشتههای سازمان تأمیناجتماعی است و با کمک همکاران تلاشگر سازمان در سراسر کشور، امید و انتظار زیادی برای پیشبرد و تحقق برنامههای تحولی در مسیر بهبود مستمر خدمترسانی به مردم و مخاطبان داریم.
وی ادامه داد: سرمایه انسانی در سازمان تأمیناجتماعی که سازمانی با ۴۵ میلیون نفر مخاطب و دارای ارتباط و تعاملی به وسعت یک عمر با بیمهشدگان، بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش است؛ نقش اصلی را در ارتقای کیفی و کمی خدمات و شکلدهی به قضاوت مخاطبان در مورد این خدمات برعهده دارد و ایجاد تحول در سازمان نیز جز با تلاش و مشارکت همکاران سازمان محقق نمیشود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه در این سازمان نیازمند تحول و بهبود خدمترسانی به جامعه هستیم و محور اصلی اقدامات تحولی نیز تحول در بینش، باور و رفتار نیروی انسانی است، افزود: اهداف سازمانی با همت و تلاش نیروی انسانی قابل تحقق است و سازمان تامیناجتماعی، همکارانی ساعی، سختکوش و آگاه دارد که خدمت به مردم و مخاطبان را افتخار خود میدانند.
موسوی با یادآوری اینکه وجود نیروی انسانی دلسوز، متخصص و دارای انگیزه خدمت در حوزه تأمیناجتماعی کشور و در سازمان تأمیناجتماعی، پشتوانهای مطمئن برای تحقق سیاستهای ابلاغی تامین اجتماعی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاس اسلامی است، گفت: تحولساز بودن سرمایه انسانی یک سازمان، مستلزم تقویت دانش علمی و دانش تجربی نیروی انسانی است. باید ویژگیهای نیروی انسانی تحولساز را در سازمان تأمیناجتماعی احصاء کنیم و در گام بعد برای تقویت این ویژگیها در میان کارکنان برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: برای حفظ دانش تجربی و ضمنی کارکنان و انتقال این دانش در بدنه نیروی انسانی نیز باید مستندسازی و ثبت و ضبط این دانش و همچنین آموزش آن به نیروهای جوان و تازهکار در دستور کار قرار گیرد.
رییس سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: تعهد سازمانی و انگیزه نیز از دیگر ویژگیهای نیروی انسانی تحولساز است که این ویژگی در مجموعه کارکنان سازمان تأمیناجتماعی به نحو بارزی وجود دارد و عموم همکاران سازمان نسبت به ارزشهای سازمانی و همچنین اصول و مبانی انقلاب و نظام اسلامی متعهد هستند.
موسوی افزود: با وجود زحماتی که همکاران سازمان تأمیناجتماعی متقبل میشوند، قطعاً با شرایط مطلوب و ایدهآل فاصله داریم و بایستی با رفع مشکلات حوزه نیروی انسانی از جمله اصلاح ساختار و توزیع مناسب نیروی انسانی، تفویض اختیار و جذب نیروی جدید و جبران کاستیهای این حوزه، مسیر خدمت مطلوب به جامعه را هموار کنیم.
به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب روز یکشنبه (۲۱ فروردین ماه) در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی و مصوّب تأمین اجتماعی را برای اقدام به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند «ج – ۱» الزامات تحقق سیاستهای کلی نظام، قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاه های مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاست ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت ۶ ماه ارائه کند.
ایجاد رفاه عمومی، بر طرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروه های هدف خدمات اجتماعی از جمله بیسرپرستان، از کارافتادگان، معلولان و سالمندان و آنچه از اهداف رفاه و تأمین اجتماعی که در اصول ۳، ۲۱، ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی آمده است، اقتضاء میکند نظامی کارآمد، توانمندساز، عدالتبنیان، کرامتبخش و جامع برای تأمین اجتماعی همگان که برگرفته از الگوهای اسلامی- ایرانی و مبتنی بر نظام اداری کارآمد، حذف تشکیلات غیر ضرور و رفع تبعیضهای ناروا و بهرهگیری از مشارکتهای مردمی باشد، طراحی و اجرا شود.