محمود کریمدخت روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سال گذشته با بهبود شرایط از نظر شیوع کرونا و برگزاری کلاسهای حضوری، آمار مهارت آموزان افزایش یافت، افزود: از مجموع افراد آموزش دیده ۸۹۰ نفر مرد و ۵۸۵ نفر زن بودند که در حرفه و رشتههای مختلف مهارتهای کسب و کار را فرا گرفتند.
وی با بیان اینکه ۲۰ مربی خانم و آقا آموزش مهارتهای مختلف به مهارت آموزان را بر عهده دارند، اظهار کرد: رشتهای مرتبط با صنایع پوشاک در بین بانوان و برق صنعتی، جوشکاری، تاسیسات و مکانیک از جمله رشتههای پرطرفدار برای کارآموزان مرد است که همگی آنها با حداکثر ظرفیت برگزار شدند.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای مهاباد ادامه داد: سال گذشته ۲۶۵ نفر از سربازان وظیفه نیز در پادگانهای نظامی، ۲۳۴ زندانی در ندامتگاه و ۱۰۴ نفر هم در سطح روستاهای تابعه به صورت کارگاه سیار در رشتههای مختلف و کاربردی مهارت آموزی شرکت کردند.
کریمدخت اضافه کرد: همچنین طی سال گذشته، ۴۰۲ آزمون در بخش صنعت ساختمان و یک هزار و ۲۶۵ آزمون هماهنگ شامل کار آموزان و اصناف برگزار شده که نرخ درصد قبولی نیز ۸۷ درصد بوده است.
وی گفت: مهمترین رسالت مراکز آموزش فنی وحرفهای ارائه مهارتهای مختلف برای افراد جویای کار است که انتظار میرود مسوولان آموزش و پرورش و والدین در سوق دادن جوانان جویای کار به این مراکز مشارکت بیشتری داشته باشند.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای سه مرکز آموزش فنی و حرفهای است.