محمود کریمدخت روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به شرایط کرونایی و ضرورت کاهش ظرفیت کلاسها و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی تعداد پذیرش مهارت جو به دو سوم کاهش یافته و همچنین بخشی از کلاسهای تئوری به صورت مجازی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال ۱۲۵ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی برای پسران و دختران برگزار شده، ادامه داد: از مجموع کل آموزشدیدگان، ۲۹۴ نفر مرد و ۲۹۰ نفر زن بودند که در قالب ۴۵ حرفه و رشته مختلف مهارتهای کسب و کار را فراگرفتند.
رییس مرکز آموزش فنیوحرفهای مهاباد اظهار داشت: رشتههای تعمیر موبایل، تعمیر پکیج و کشاورزی بیشترین متقاضی را در بخش مردان و خیاطی و صنایع دستی نیز از جمله رشتههای پرطرفدار خانمها در این مدت بوده که با حداکثر ظرفیت مجاز طی سال جاری برگزار شده است.
وی فراگیری آموزشهای فنی و حرفهای را کلید اشتغال پایدار و رفع بیکاری دانست و اضافه کرد: امسال ۹۶ نفر در ندامتگاه، ۷۵ نفر در پادگانهای نظامی و ۱۷۳ نفر نیز در مناطق حاشیه شهر و روستاهای اطراف آموزشهای رایگان دریافت کردهاند.
کریمدخت افزود: امسال ۲۶۳ کارت پروانه صنعت ساختمان و ۹۴ پروانه تایید صلاحیت و گواهی مجاز برای مهارتآموزان صادر شده است.
مهمترین رسالت مراکز آموزش فنیوحرفهای ارائه مهارتهای مختلف برای افراد جویای کار است که انتظار میرود مسوولان و والدین در سوق دادن جوانان جویای کار به این مراکز گامهای موثرتری بردارند.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای سه مرکز آموزش فنی و حرفهای است.
نظر شما