ابوطالب جلالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه حل و فصل موانع و مشکلات موجود در مسیر راه اندازی بنگاههای تولیدی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در دستور کار است، افزود: برخی از این واحدهای تولیدی به دلایل مختلفی از جمله در تملک بانک بودن، راکد هستند یا با کمتر از ظرفیت اسمی فعالیت دارند که با تشکیل کارگروههای تخصصی و همکاری مجموعه دستگاههای اجرایی و بانکها مشکلات این واحدها بررسی و در نخستین فرصت مرتفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیگیری جدی در خصوص رفع این موانع از سوی مسوولان شهرستان در حال انجام است، تصریح کرد: از ابتدای سال جدید بازدیدهای میدانی مستمر از این نوع واحدها توسط گروههای تخصصی و کارشناسی فرمانداری انجام شده است.
فرماندار شاهرود ادامه داد: پس از بازدیدهای میدانی نشستهایی با صاحبان بنگاههای اقتصادی و کارفرمایان در دستور کار قرار گرفت تا بخش قابل توجهی از دغدغههای این واحدها که به دلایل مختلف از جمله تسهیلات، منابع و خدماتی چون آب، برق، گاز با اقدامهای جدی رفع شود.
جلالی با بیان اینکه تلاش مسوولان شهرستان بر این است که تا پایان نیمه نخست امسال این موانع را رفع کنند، ابراز داشت: واحدهایی که به دنبال طرح توسعه هستند و تقاضای دریافت خدمات و امکانات در داخل شهرستان را دارند برای رفع مشکلات آنها نیز برنامه ریزی شده تا خدمات مناسبی دریافت کنند.
وی به نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: همه مسوولان مکلف هستند در تحقق این شعار هوشمندانه تلاش کنند.
فرماندار شاهرود با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از شرکتهای دانش بنیان و نوآور استان سمنان در شاهرود مستقر است ابراز داشت: استفاده صحیح از ظرفیت این شرکتها نه تنها میتواند اشتغال پایدار ایجاد کند بلکه موجب رشد و توسعه اقتصادی شهرستان میشود.
در شهرستان شاهرود حدود ۳۳۰ واحد صنعتی و تولیدی فعالیت می کنند که بیش از ۱۰۰ واحد در شهرک صنعتی این شهر مستقر است.
۹۰ درصد از صنایع استان سمنان از نوع صنایع کوچک، ۶ درصد صنایع متوسط و بقیه صنایع بزرگ است، ۱۸ مجموعه شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان سمنان تحت پوشش شرکت شهرکهای صنعتی است.
کل اراضی در اختیار شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ۶ هزار و ۸۸۴ هکتار است.
با آغاز فعالیت دولت سیزدهم و هم چنین آغاز به کار سیدمحمد رضا هاشمی استاندار جدید این استان، مسئولان ذیربط با نظارت مستقیم شخص استاندار بازفعال کردن واحدهای راکد تولیدی را در دستور کار ویژه خود قرار دادند و در این بین سال گذشته ۳۳ واحد راکد تولیدی استان سمنان بازفعال شد.