خبات قمری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارشهای این سامانه در روزهای یکشنبه و دوشنبه بیشتر نیمه غربی استان را شامل میشود اما در روزهای سه شنبه و چهارشنبه به صورت فراگیر سایر نقاط را نیز در بر میگیرد.
وی با اشاره به اینکه بارشهای این سامانه بیشتر در بعدازظهرها اتفاق میافتد، ادامه داد: رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، وزش باد، آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه از جمله پیامدهای احتمالی این سامانه خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی کردستان اضافه کرد: با توجه به احتمال بارش تگرگ، احتمال آسیب به باغات کشاورزی وجود دارد که لازم است کشاورزان در این خصوص تمهیدات لازم را بیندیشند.
وی گفت: دمای هوای سطح استان نیز در هفته جاری خُنکتر میشود و به صورت میانگین سه تا پنج درجه سانتیگراد کاهش مییابد.
قمری افزود: در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری نیز امکان شکل گیری گرد و غبار در استان وجود دارد که سبب کاهش کیفیت هوا و دید افقی میشود.
وی یادآور شد: در شبانه روز گذشته روستای قاملو در شهر قروه با دمای منفی ۴ درجه سردترین و روستای سلین سروآباد با دمای ۳۰ درجه سانتیگراد گرمترین نقاط استان بودند و دمای شهر سنندج مرکز استان نیز بین ۴ و ۲۷ درجه سانتیگراد در نوسان بود.
اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت میشود) و ۱۳ ایستگاه اقلیمشناسی، ۷۹ ایستگاه بارانسنجی و سه ایستگاه جادهای است و این ایستگاهها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازهگیری، ثبت و مخابره میکنند.