به گزارش ایرنا، فدراسیون دوچرخهسواری کشورمان پس از کشوقوسهای فراوان در نهایت با برگزاری مجمع انتخاباتی، محمود رشیدی را با رای اعضای مجمع به عنوان رئیس شناخت اما اتحادیه جهانی دوچرخهسواری در تغییر نام رییس فدراسیون ایران اقدامی نکرده و «فرهنگ شادنیا» دبیر فدراسیون دوچرخهسواری در گفتوگویی در واکنش به این اتفاق گفت «پس از گذشت مدتی مشخص شد سایت فدراسیون جهانی در خصوص تغییر نام رئیس جدید فدراسیون اقدامی انجام نداده و پیگیر این موضوع شدیم. اتحادیه جهانی اعلام کرد در این خصوص پیامهایی را دریافت کرده و باید ابهاماتی که ایجاد شده، برطرف شود.»
پس از بررسیهای صورت گرفته و با هدف جلوگیری از تعلیق فدراسیون دوچرخهسواری ایران و برای ایجاد آرامش در فدراسیون جهانی، رشیدی از سمت خود استعفا کرد اما شرایط به گونهای رقم خورد که نشان داد مساله به همین راحتیها حل نشده و اتحادیه جهانی ابهاماتی دارد که باید از ریشه و اصولی در خصوص آن اقدام کرد.
بخش حقوقی اتحادیه جهانی در واکنش به اینکه چرا روند تایید اساسنامه فدراسیون دوچرخهسواری ایران به کندی پیش میرود، اعلام کرد که پیش از ادامه روند بررسی و ارائه بازخورد، باید در خصوص برخی موضوعات از جمله اقدامات ضددوپینگ، شفاف سازی کامل صورت گیرد. در بخشی از این اظهارنظر به این موضوع اشاره شده که اساسنامه ارسالی از سوی فدراسیون دوچرخهسواری ایران بارها مورد بحث و بررسی کارشناسانه قرار گرفته اما مسایلی وجود دارد که مربوط به گذشته است و نیاز به برطرف شدن دارد.
در سوی دیگر با اشاره به گزارش کمیسیون اخلاق و انضباطی اتحادیه جهانی دوچرخهسواری مبنی بر محرومیت خسرو قمری از هر گونه فعالیت مرتبط با این رشته، تاکید شده که انتخابات باید به منظور انتصاب رییس جدید، برگزار شود. همچنین در بخش دیگری از این نامه تاکید شده که فرهنگ مبارزه با دوپینگ در فدراسیون دوچرخهسواری ایران به حد کفایت نرسیده و قبل از این که موضوع بغرنج شود باید برخورد جدی در این زمینه صورت پذیرد تا فدراسیون در خطر تعلیق قرار نگیرد.
از سویی دیگر کمیته انضباطی اتحادیه جهانی دوچرخهسواری در نامه خود تاکید کرده است که فدراسیون، برنامهای را تحت عنوان «طرح سلامت» اجرایی کرده اما به شکلی ناکارآمد؛ و خلاف گزارشهای ارسالی، اسناد موجود نشان میدهد که از زمان شروع این طرح با مدیریت قبلی فدراسیون دوچرخهسواری ایران، در موارد مختلف و در مساله مبارزه با دوپینگ، به شکلی هدفمند اقدام کرده است.
مشکلات و ابهامات فدراسیون جهانی به همین جا ختم نمیشود، آنها در واکنش به مدیریت دوپینگ در فدراسیون دوچرخهسواری ایران در زمان قمری به اسنادی اشاره کردهاند که به ورزشکاران زمان و محل تستهای دوپینگ، اطلاعرسانی شده است. فدراسیون جهانی دوچرخهسواری تاکید کرده است که از طریق تلگرام و در حین برگزاری مسابقات و در شرایط مشابه به افراد در خصوص کنترل دوپینگ، اطلاع رسانی شده که این اقدام باعث تاسف است.
بخش حقوقی فدراسیون جهانی دوچرخهسواری در ادامه نسبت به عدم تکرار رفتارهای قبلی و سرلوحه قرار گرفتن فعالیتهای صادقانه و شفاف توسط فدراسیون دوچرخهسواری ایران، ابراز امیدواری کرد. فدراسیون دوچرخهسواری ایران باید به اتحادیه جهانی تضمین بدهد که دیگر هیچ رفتار یا برخوردی با هدف دوپینگ سازماندهیشده صورت نگرفته و اتفاقات گذشته تکرار نخواهد شد.
فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان این ضمانت را به فدراسیون جهانی ارائه کرده که شفاف سازی لازم در این خصوص انجام خواهد شد. از سویی دیگر با توجه به تاکید فدراسیون جهانی مبنی بر عدم حضور خسرو قمری در این رشته به هر نام و عنوان، وی به این رشته بازنخواهد گشت. همچنین مسوول طرح سلامت فدراسیون دوچرخه سواری نیز معرفی خواهد شد.