تهران- ایرنا - دولت استرالیا از پشتیبانی و حمایت از پناهجویان اوکراینی با صدور روادید استرالیایی در حالی خبر داد که پیش از این کمک‌های مالی و نظامی به این کشور را نیز در دستورکار خود قرار داده بود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه خبری «اس بی اس» استرالیا، آمار جدید وزارت کشور استرالیا نشانگر آن است که از زمان آغاز جنگ در اوکراین در اواخر ماه فوریه، بیش از ۷ هزار روادید استرالیایی برای اتباع اوکراینی صادر شده است.

ارقام جدید وزارت کشور همچنین نشان می دهد که از زمان آغاز جنگ در اوکراین بیش از ۳ هزار ورود اتباع اوکراینی که با انواع متفاوت روادید وارد استرالیا شده اند، ثبت شده است.
بدین ترتیب از ۷ هزار روادیدی که از ۲۳ فوریه تاکنون صادر شده  بیشتر آنها روادیدهای موقت بوده اند. اعتبار روادید موقت ۳ سال است که به افراد امکان کار، تحصیل و دسترسی به خدمات را می دهد.

برپایه این گزارش سخنگوی وزارت کشور استرالیا گفت که صدها روادید نیز به اتباع اوکراینی که اکنون در کشورهای دیگر و خارج از اوکراین هستند، اعطا شده است.
وی در ادامه مصاحبه با خبرگزاری «اسویشیتدپرس» گفت: «وزارت کشور در حال بررسی درخواست‌ های روادید اتباع اوکراینی به عنوان یک اولویت است - به ویژه برای افرادی که با استرالیا ارتباط دارند».

براساس اطلاعات منابع آگاه با افزایش حملات روسیه در دونباس، استرالیا به اوکراین تسلیحات و مهمات توپخانه سنگین بیشتری خواهد داد. به موجب بسته ۲۶.۷ میلیون دلاری کمک نظامی استرالیا به اوکراین، ۶ فروند توپ هویتزر سبک مدل M۷۷۷ همراه با مهمات به اوکراین ارسال می شود.
با احتساب این کمک ها، کمک های نظامی استرالیا به اوکراین به ۲۲۵ میلیون دلار می رسد و ۶۵ میلیون دلار دیگر نیز به عنوان کمک های بشردوستانه و بیش از ۷۰ هزار تن زغال سنگ حرارتی به این کشور فرستاده می شود.

«اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا و «پیتر داتون» وزیر دفاع این کشور در بیانیه ای اعلام کردند این تجهیزات برای مبارزه با "تهاجم وحشیانه، بی امان و غیرقانونی روسیه" ارائه می شوند.
نخست وزیر استرالیا گفت: «دولت استرالیا به شناسایی فرصت‌ ها برای کمک‌ های نظامی بیشتر در جایی که بتواند توانایی لازم را به نیروهای مسلح اوکراین ارائه دهد، ادامه خواهد داد.»

بسته حمایتی جدید در حالی ارائه می شود که نمایندگان استرالیا در نشستی به میزبانی «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا پیرامون مسائل اوکراین شرکت کردند.
استرالیا یکی از ۴۰ کشوری است که در این نشست در پایگاه هوایی «رامشتاین» آمریکا در آلمان حضور دارد.
«واسیل میروشنیچنکو» سفیر اوکراین در استرالیا نیز بر نیاز به ارسال تجهیزات نظامی بیشتر به اوکراین تاکید کرده است.