سلمان حسینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس ۱۴ مرکز به صورت تخصصی در زمینه های خانواده، کودکان با نیازهای ویژه، تحصیلی – تربیتی، کودک و نوجوان خدمات ارائه می کنند.
وی نقش روانشناسان را در حمایت از سلامت روان مددجویان و کاهش آسیب های اجتماعی جامعه مهم عنوان کرد و اظهار داشت: ۱۰۵ روانشناس و مشاور در حوزه های توانبخشی، پیشگیری و اجتماعی با دانش فنی و تخصصی خود در بخش دولتی، در عرصه های مختلف مشغول خدمت رسانی به جامعه هدف بهزیستی هستند.
این مسوول، با بیان اینکه تمام تماس های مردمی با خط صدای مشاور ۱۴۸۰، محرمانه و امن است، تصریح کرد: سال گذشته نزدیک به ۱۶ هزار تماس موفق با این خط در خصوص مسائل مختلف از جمله کودکان و نوجوانان، مسائل تحصیلی، تربیتی، خانوادگی، ازدواج، اضطراب و وسواس و غیره برقرار شده است.
سرپرست بهزیستی استان زنجان همچنین تعداد پذیرش شدگان در سامانه تصمیم را نزدیک به چهار هزار زوج عنوان کرد و گفت: در سطح استان ۹ مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی تحت نظارت بهزیستی در شهرهای با جمعیت ۵۰ هزار نفر و بیشتر به سامانه تصمیم متصل هستند که به مراجعین و متقاضیان طلاق مشاوره و خدمات روانشناختی ارائه میکنند.
حسینی خاطرنشان کرد: دفتر مشاوره و خانواده بهزیستی به منظور ارتقاء سلامت روان آحاد جامعه با ۱۳ برنامه تحت موضوعات مختلف چون خدمات روانشناختی و مشاوره حضوری دولتی و غیردولتی، مشاوره تلفنی، خدمات مشاوره مجازی، غربالگری اضطراب کودکان، برنامه کنترل و کاهش طلاق، آموزش زندگی خانواده و غیره خدمات روانشناختی و مشاوره را برای تمامی آحاد جامعه در گروه های سنی مختلف بصورت رایگان یا با تعرفه دولتی به متقاضیان با اولویت افراد جامعه هدف سازمان ارائه میدهد.