سنندج- ایرنا- مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در نظام رتبه بندی آموزش عالی تایمز برای دومین سال پیاپی موفق به کسب رتبه ۶۰۰-۴۰۱ جهانی شد.

به گزارش ایرنا، دکتر یدالله زارع زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: نتایج رتبه بندی دانشگاههای جهان در حوزه ی تاثیر دانشگاه بر پیرامون با عنوان Impact Rankings برای سال ۲۰۲۲ منتشر شد.

وی افزود: نظام رتبه بندی آموزش عالی تایمز هر ساله دانشگاه های جهان را بر اساس میزان تحقق اهداف هفده گانه توسعه پایدار سازمان ملل متحد و بر اساس شاخص هایی در چهار حوزه پژوهش، نظارت، توسعه و آموزش ارزیابی و رده بندی می کند.

مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در رتبه بندی جدید تعداد ۱۴۰۶ دانشگاه از ۱۰۶ کشور جهان شرکت کردند که مقایسه تعداد شرکت کنندگان در سال های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ نشان می دهد در رتبه بندی امسال ۲۸۹ دانشگاه به نسبت سال گذشته بیشتر در این رتبه بندی حضور داشتند.

دکتر زارع زاده افزود: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در چهار حوزه سلامت و بهزیستی، کیفیت آموزش، برابری جنسیتی و مشارکت در تحقق اهداف توسعه پایدار موفق به کسب رتبه های

۲۰۰-۱۰۱ در حوزه سلامت و بهزیستی، ۲۰۰-۱۰۱ در زمینه کیفیت آموزش،۶۰۰-۴۰۱ در زمینه برابری جنسیتی و ۱۰۰۰-۸۰۱  در زمینه مشارکت در تحقق اهداف توسعه پایداردر سطح بین المللی شد.

وی  افزود: ۲۷ دانشگاه ایرانی امسال در رتبه بندی Impact Rankings حضور داشتند که از لحاظ تعداد شرکت کنندگان به نسبت سال گذشته تغییری نداشت و دانشگاه علوم پزشکی کردستان در  بین دانشگاه های ایرانی شرکت کننده برای رتبه بندی کلی سال ۲۰۲۲ جایگاه چهارم کشوری را کسب کرد.

مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: این دانشگاه در چهار حوزه  سلامت و بهزیستی رده پنجم، کیفیت آموزش جایگاه دوم، برابری جنسیتی جایگاه چهارم و در مشارکت در تحقق اهداف توسعه پایدار نیز رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.

وی تاکید کرد: حضور استادان و دانشجویان بین الملل، حضور اساتید دانشگاه در عرصه های جهانی، ارتباطات بین دانشگاهی، انتشارات علمی و استنادات به یافته های پژوهشی را در کنار کیفیت آموزش، نسبت استاد به دانشجو، تنوع تخصص های اساتید، تنوع و فراگیری  مطالعات و مستند کردن و بازنمایی  توانمندیها و اقدامات را از مهمترین شاخص های رتبه بندیهای بین المللی دانست و اعلام کرد که دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تمامی این زمینه ها با برنامه ریزی حرکت می‌کند.

 سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.

در حال حاضر ۷۴ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در رشته‌ها و مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند که ۲ درصد دانشجویان این دانشگاه را شامل می‌شود.