دکتر رامین پورنجف روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان فرآورده خام دامی کشف شده ۱۰ تن آن به مصارف صنعتی رسید و ۱۸ تن دیگر نیز معدوم سازی شد.
وی افزود: تعداد ۱۲ هزار و ۲۳ مورد بازدید از مراکز عرضه، نگهداری و تولید فرآورده های خام دامی از ۱۴ اسفند تا ۱۳ اردیبهشت انجام گرفت.
مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: طی این مدت ۳۹۵ مورد تعداد اخطاریه بهداشتی صادر و ۵۰ مورد نمونه برداری از فرآورده های دامی انجام گرفت.
پورنجف یادآور شد: تعداد ۵۱ مورد پرونده برای متخلفان و معرفی به مراجع قضایی تشکیل و ۱۶ واحد نیز پلمب شد.
وی اضافه کرد: ۳۰ تیم نظارت و بازرسی دامپزشکی به تعداد ۶۶ نفر بر واحدهای صنفی عرضه و فروش نظارت داشتند.
به گفته پورنجف قصابی ها، مراکز غذاخوری، واحدهای عرضه مرغ، ماهی، شیرخام و تخم مرغ در این طرح توسط گروه های بازرسی نظارت شدند.