فرماندار قرچک درحاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روستای قشلاق جیتو یکی از روستاهای پرجمعیت شهرستان قرچک است که برای خدمترسانی بهتر به ساکنان این منطقه و جلوگیری از تردد آنها به مناطق شهری و روستاهای اطراف، نخستین پایگاه بهداشتی روستایی با همت بخشداری، دهیاری و همکاری شبکه بهداشت و درمان افتتاح و راهاندازی شد.
علیرضا فاتحینژاد افزود: در این پایگاه بهداشتی پزشک عمومی، ماما و کارشناسان بهداشتی حاضر بوده و خدمات تخصصی به روستائیان ارائه میدهند که با بهرهبرداری از آن، تمامی مناطق روستایی شهرستان از پایگاه و مراکز حوزه سلامت برخوردار شدند.
وی با اشاره به تلاش دولت در توسعه خدمات در مناطق روستایی و حاشیهای کشور اظهار داشت: در حال حاضر روستاهای قرچک از ۴ پایگاه بهداشتی، ۳ مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ مرکز سلامت روستایی شهری برخوردارند و ساکنان آن از تمامی خدمات بهداشتی استفاده میکنند.
فاتحینژاد از استقرار ۴ پایگاه بهداشتی و ۴ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق شهری قرچک خبر داد.
نماینده دولت در شهرستان قرچک افزود: با توجه به اهتمام دولت سیزدهم در خدمترسانی به مناطق حاشیهای، برنامه احداث مرکز جامع سلامت در شهرکهای جدیدالاحداث شهرستان از جمله شهرک کارگر که جمعیت زیادی را در خود جای دادهاند در دستور کار قرار دارد به زودی با افتتاح این مرکز، ساکنین شهرکها نیز در کوتاهترین مسیر به امکانات و خدمات بهداشتی و حوزه سلامت دسترسی پیدا میکنند.
وی با اشاره به سکونت ۲۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری قرچک در مناطق روستایی تصریح کرد: شهرستان قرچک از ۱۱ روستا برخوردار است که از این تعداد، ۸ روستا از شورای اسلامی و دهیاری مستقر برخوردارند.
توسعه امکانات بهداشتی و درمانی از مهاجرت روستائیان جلوگیری میکند
بخشدار مرکزی قرچک نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: توسعه امکانات بهداشتی و درمانی در کنار ایجاد زیرساختهای مناسب برای زندگی، از مهاجرت روستائیان به مناطق شهری جلوگیری میکند.
مجید قیصرپناه افزود: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، تمام روستاهای شهرستان قرچک از امکانات و زیرساختهای لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت پرسرعت، فضاهای فرهنگی و آموزشی، بوستانهای روستایی و سایر امکانات مورد نیاز روستائیان برخوردار است و زندگی در این مناطق، تفاوتی با شهرها ندارد.
وی اظهار داشت: در کنار توجه به اقدامات عمرانی، توسعه فضاهای بهداشتی دیگر اقدامی است که در مناطق روستایی قرچک به آن توجه شده و با افتتاح پایگاه سلامت روستای قشلاق جیتو، تمامی روستاهای این شهرستان از پایگاه و مرکز جامع سلامت روستایی برخوردارند و روستائیان دیگر برای برخورداری از خدمات بهداشتی و حداقلی درمانی نیازی به عزیمت به شهرها ندارند.
قیصرپناه با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم در رسیدگی به مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته خاطرنشان کرد: با وجود آن که روستاهای قرچک از مراکز بهداشتی برخوردارند ولی تلاش میشود تا با جذب اعتبارات دولتی و همراه کردن حمایت خیرّین سلامت، این امکانات در روستاها توسعه پیدا کند که قطعا این امر از مهاجرات روستائیان به شهرها جلوگیری میکند.
وی با اشاره به افتتاح نخستین پایگاه سلامت روستای قشلاق جیتو از توابع بخش مرکزی قرچک گفت: قشلاق جیتو یکی از روستاهای پرجمعیت قرچک است که از ۱۵۳ کودک زیر یک سال، ۷ هزار و ۲۴۰ نفر جمعیت ۱۲ سال به بالا ، ۸۴۷ کودک، ۲ هزار و ۶۸۸ نوجوان، هزار و ۷۱۱ جوان، ۳ هزار و ۷۵۰ میانسال و ۵۸۱ سالمند برخوردار است و تمامی افراد ساکن در روستا، از خدمات این پایگاه برخوردار میشوند.
بخشدار مرکزی قرچک افزود: قرچک شهرستانی تک بخشی است که از ۱۱ روستای دارای سکنه برخوردار است که از این تعداد، ۸ روستا دارای شورای اسلامی و دهیاری است و در مجموع ۲۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری شهرستان را در خود جای دادهاند.
شهرستان قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.