به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید قیصرپناه روز سهشنبه در جلسه بررسی وضعیت بهداشت و درمان مناطق روستایی شهرستان قرچک که باحضور مسئولان شبکه بهداشت در محل بخشداری مرکزی برگزار شد اظهار داشت: بخش مرکزی شرستان قرچک از سه مرکزی مستقر در مناطق روستایی شامل محدث قمی(ره)، روستای داود آباد و ولی آباد برخوردار است که این مراکز خدمات درمانی و مراقبتی را به مراجعین ارائه میکنند.
وی افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۱۳ هزار و ۷۷۴ نفر با مراجعه به مرکز درمانی محدث قمی(ره)،۸۹ هزار و ۴۲۶نوع خدمت دریافت کردهاند ضمن این که ۹ هزار و ۳۵۶ نفر به مرکز داود آباد و ۶ هزار و ۴۸۱ نفر به مرکز ولی آباد مراجعه کرده و بیش از ۱۰۷ هزار نوع خدمت دریافت کردند.
قیصرپناه تصریح کرد: این خدمات شامل خدمات پزشکی، دندانپزشکی، مراقبت مادر باردار، کودک، سالمندان، میانسالان، واکسیناسیون، بیماری دیابت، فشار خون، آنفولانزا، بیماری های قابل انتقال از آب و غذا، بیماریهای مشترک انسان و دام و مراقب میباشد.
وی گفت: بیش از ۸۰ درصد از این خدمات به صورت رایگان به مراجعین ارائه شده است.
بخشدار مرکزی قرچک اظهار داشت: علاوه بر این، بخشداری مرکزی قرچک از ابتدای امسال تا کنون ۱۲ مرحله اردوی جهادی پزشکی در مناطق مخلتف روستایی این شهرستان برگزار کرده و انواع خدمات پزشکی عمومی، مامایی، دندانپزشکی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، تست قند و فشار خون و... را به مراجعین ارائه کرده است.
وی تصریح کرد: با برگزاری این اردوی جهادی ، بیش از ۴ هزار نفر از خدمات درمانی رایگان برخوردار شدند.
قرچک شهرستانی تک بخشی است که از ۱۱ روستا برخوردار است که از این تعداد، ۸ روستا دارای دهیاری است. ۳۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری قرچک در مناطق روستایی زندگی میکنند.
قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما