به گزارش ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز سهشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: تبلیغات و اطلاع رسانی صحیح در خصوص تکمیل واکسیناسیون کرونا به ویژه در کودکان ۵ تا ۱۲ سال در راستای مهار بیماری منحوس کرونا بسیار حایز اهمیت است.
وی اظهار داشت: واکسن ایرانی برای پیشگیری از کرونا، بسیار کارساز بوده و قابل تایید است و اثربخشی و ایمنی لازم را ایجاد می کند.
محمدی گفت: در کرمانشاه زیرساخت های بهداشت و درمان، آموزش و تحقیقات و فناوری باید ارتقا یابد و در این راستا پیشنهاداتی ارایه شده و در سفر رییس جمهوری به استان مصوب خواهد شد که برای تکمیل پروژه ها و ارتقا زیرساخت ها در حوزه های مختلف بهداشتی درمانی و آموزشی به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: امیدواریم پروژه های نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاهی از جمله این پروژه ها، دانشکده دندانپزشکی، دانشکده پزشکی، بیمارستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و روانسر و بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شیمی درمانی و رادیوتراپی با تخصیص این اعتبار تا پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد و بتوانیم خدمات بهداشتی درمانی بهتری به مردم استان و استان های همجوار ارایه دهیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه عنوان کرد: نقش رسانه ها و مطبوعات در مهار بحران کرونا بسیار پررنگ بود و با آگاهی بخشی به مردم و هشدار به آنها در راستای رعایت جدی پروتکل ها، همراهی و همکاری بسیار خوبی با دانشگاه علوم پزشکی در مدیریت این بحران داشتند.
وی گفت: خوشبختانه با کمک و همراهی رسانه ها در اطلاع رسانی و با آموزش های لازم به مردم در استان در مدیریت کرونا با مشکل جدی مواجه نشدیم و اکنون موارد بستری مبتلا به کرونا در استان به کمترین تعداد موارد بستری در ۲ سال گذشته رسیده است و در هفته های اخیر تعداد مرگ و میر نیز به صورت چشمگیری کاهش یافته و در اکثر روزها موردی از فوت در اثر ابتلای قطعی به کرونا در استان ثبت نشده است.
محمدی افزود: کرونا هنوز تمام نشده است و درخواست ما از مطبوعات و رسانه ها این است که همچنان همکاری لازم را با دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند و آنها را به تکمیل واکسیناسیون و انجام واکسیناسیون در گروه سنی پنج تا ۱۲ سال ترغیب کنند و باآگاهی بخشی به مردم باعث کنترل بحران کرونا در استان شوند.