به گزارش ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز دوشنبه در هفتاد و چهارمین جلسه ستاد دانشگاهی کرونا افزود: در صورت نیاز، تختهای بیشتری به بیماران کرونایی اختصاص خواهد یافت و تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا بیماری پشت در بیمارستانها نماند.
وی اظهار داشت: متاسفانه در پیک ششم کرونا هستیم و تمام شهرهای استان جز شهر دالاهو در وضعیت قرمز قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون تعداد مرگ و میر قطعی کرونایی به هفت نفر در روز رسیده است، گفت: این زنگ خطر و هشداری است و مردم باید پروتکل های بهداشتی را همچون گذشته رعایت کرده و واکسیناسیون را جدی بگیرند.
وی افزود: در هفته های اخیر تعداد بستری ها نیز افزایش یافته و هم اکنون بیش از ۴۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند.
محمدی تاکید کرد: آنگونه که شایع شده بود سویه اُمیکرون سبک است این طور نیست و حتی در بعضی موارد شدیدتر هم عمل می کند و درگیری ها و عوارض شدیدتری را در فرد ایجاد می کند.
وی عنوان کرد: هماهنگی ها و اقدامات لازم برای افزایش تعداد تخت های بستری کرونایی و تخت های ویژه این بیماران در بیمارستانهای استان باید افزایش یابد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: همچنین امکانات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان های درگیر کرونا تامین شده و مشکلی از نظر تامین دارو و تجهیزات در استان نداریم.
وی در پایان گفت: تاکید و خواهش ما از مردم این است که از دورهمی ها دوری کنند و پروتکل های بهداشتی را رعایت نمایند و واکسیناسیون خود را تکمیل کنند.
به گزارش ایرنا، کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در این استان فعال است.
آمار بستریهای کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه هماکنون ۴۰۳ نفر است که از این تعداد ۱۱۳ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال ۲۳ نفر آنها وخیم است.
مجموع جانباختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۹۱ نفر رسیده است.
۹۰/۶ درصد از جمعیت هدف استان کرمانشاه نوبت اول و ۸۰/۸ درصد نیز نوبت دوم واکسن خود را دریافت کردهاند.
۳۴/۷ درصد از دریافت کنندگان دور دوم برای دریافت دُز سوم اقدام کرده اند و مابقی هنوز واکسن نگرفته اند.
نظر شما