تهران- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری پشت آباد ازبکستان گفت:‌ همکاری‌های فناورانه دوجانبه تهران - تاشکند افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، شهاب الدین شریف اف از نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲ )بازدید و با حضور در غرفه ها از نزدیک با شرکت های دانش بنیان و اکوسیستم فناوری ایران آشنا شد.

وی در جریان بازدید از این نمایشگاه اظهار داشت: درحال حاضر یک آزمون مشترک بین پارک علم و فناوری پشت آباد ازبکستان  و پارک فناوری پردیس ایران برنامه‌ریزی شده است تا به واسطه آن شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و ازبک مورد بررسی قرار گرفته و منجر به همکاری بین شرکت های دو کشور شود.

رییس پارک علم و فناوری پشت آباد ازبکستان با ابراز خرسندی از حضور در این نمایشگاه و بازدید از بخش‌های مختلف آن شرکت های دانش بنیان ایرانی فعال در حوزه های صنایع غذایی و فناوری اطلاعات را بسیار پیشرفته و قابل توجه دانست.

 شریف اف همچنین به همکاری گسترده با پارک فناوری پردیس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر آزمون مشترک بین پارک علم و فناوری پشت آباد و پارک فناوری پردیس برنامه‌ریزی شده است.

وی با اعلام برگزاری نمایشگاه ایده های استارتاپی و نوآوری در تاشکند در پاییز امسال از شرکت‌های ایرانی دعوت کرد تا در این نمایشگاه شرکت کنند.

به گزارش ایرنا، ‌یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) با حضور ۴۰۰ استارتاپ و شرکت دانش بنیان روز گذشته (سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) در پارک فناوری پردیس گشایش یافت.

نمایشگاه اینوتکس یک رویداد منحصر به فرد در اکوسیستم نوآوری و فناوری در ایران است که هر ساله توسط پارک فناوری پردیس و با حضور کارآفرینان و صاحب‌نظران مطرح حوزه علم و فناوری برگزار می‌شود.

هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه اینوتکس تلاقی سه ترند برتر زیست بوم نوآوری و فناوری؛ از سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌ها و استارتاپ‌ها گرفته تا افزایش همکاری و مشارکت و نیز گفت و گو و شبکه سازی میان بازیگران اصلی است.

این نمایشگاه امسال در فضایی به وسعت پنج هزار متر و با حضور حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان و صنعتی داخلی، استارتاپ، شتاب دهنده، شرکت فناور مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و پاویون کشورهای روسیه و هند نیز برپا شده  که جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه به بازدیدکننده های حضوری و برخط  ارایه می شود.