به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر دریایی روز یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته قرآن و عترت برگزار شد، اظهار داشت: یکی از برنامههای این هفته برپایی نمایشگاهی از محصولات قرآنی و آخرین دستاوردها و پژوهش های انجام شده در این حوزه است.
وی افزود: این نمایشگاه روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت سال جاری با حضور مسوولان کشوری و استانی افتتاح می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه ۳۶ موسسه قرآنی در این استان فعالیت دارند، گفت: به این تعداد موسسه و ۲۰ مسجد استان طی ۲ ماه اخیر ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای برنامه های دینی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی اختصاص داده شده است.
دریایی یادآور شد: سه میلیارد ریال هم برای خریداری ۱۰ لپ تاپ اختصاص یافته که این تجهیزات به موسسات و دارالقرآن ها اهدا می شود.
وی اضافه کرد: دیدار با فعالان و پیشکسوتان قرآنی از دیگر برنامه هایی بوده که از ابتدای سال جاری آن را انجام داده ایم و طی سال هم همچنان ادامه خواهیم داد.
وی افزود: برای نخستین بار، مسابقه قرآن ویژه هنرمندان و روزنامه نگاران به همت یکی از موسسات قرآنی استان در سطح ملی برگزار می شود که تا ۲۶ اردیبهشت فرصت ثبت نام در آن وجود دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: از دیگر برنامه های ما برگزاری جایزه شهیده فاطمه اسدی از شهدای شاخص استان است که در آن از مادرانی که در سطح کشور کار شاخص انجام دادند، تجلیل می شود.
دریایی از برگزاری چهارمین جشنواره جلوه های نماز در کامیاران خبرداد و اظهار داشت: برگزاری دوسالانه کتاب تقریب مذاهب اسلامی در تیرماه، برگزاری مسابقات حافظان قرآن و تجلیل از فعالان ملی و بین المللی قرانی در چهار منطقه استان از دیگر برنامه های قرآنی ما در سال جاری است.
۷۰ میلیارد ریال بودجه به برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کردستان اختصاص یافت
مسوول قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در این نشست با اشاره به اینکه هفته قرآن و عترت کردستان برای دومین بار برگزار می شود، اظهار داشت: قرار بود این هفته ۱۰ تا ۱۶ اسفند سال گذشته برگزار شود ولی به دلایلی محقق نشد و به ۲۸ اردیبهشت تا سوم خرداد سال جاری موکول شد.
کامل گلباغی از تدوین و اجرای حدود ۲۱ برنامه قرآن و عترت در استان خبر داد و افزود: این برنامه ها باید در طول ۶ ماه سال برگزار شود و ماحصل و نتایج آنرا در هفته قرآن و عترت اعلام کنیم.
وی با بیان اینکه مجموعه برنامه های دینی با رویکرد تبلیغی، ترویجی، دینی و رسانه ای برگزار می شود، گفت: برنامه های این هفته شامل برگزاری همایش ها، نشست ها و ۱۱ کارگاه آموزشی با محوریت قران و عترت، برپایی نمایشگاهی از آثار هنری در رشته های مختلف، آخرین پژوهش و دستاوردها و انتشار کتاب است.
مسوول قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه نمایشگاه مذکور از روز ۲۸ اردیبهشت برپا و تا سوم خرداد پذیرای بازدید علاقه مندان است، یادآور شد: محافل انس با قرآن از دیگر برنامه های ما در این هفته است که عصر روز جمعه با واگذاری امور به موسسات قرآنی در خانه کرد هم یکی از این محافل برگزار می شود.
گلباغی اضافه کرد: برگزاری سه نمایش خیابان ی در شهرستان مریوان با موضوع قرآنی، مسابقات حفظ و قرائت قرآن و تجلیل از هنرمندان قرآنی، قاریان و حافظان قرآن از دیگر برنامه های ما در این هفته است.
وی اعلام کرد: امسال برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی نزدیک ۷۰ میلیارد ریال بودجه به استان اختصاص یافت که از طریق انجمن ها و موسسات قرانی و ارائه طرح، این مبلغ هزینه خواهد شد.
مسوول قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: ۲۰ میلیارد ریال از اعتبار مذکور به بخش مسجد و قرآن طی قراردادهایی اعطا شده است.
گلباغی یادآور شد: تا قبل از سال ۱۳۹۷ تعداد موسسات قرآنی استان چهار موسسه بود اکنون به ۳۶ موسسه افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۵ نفر از مربیان قرآنی استان زیر پوشش بیمه قرار گرفتند، اظهار داشت: ۴۸۲ نفر در سامانه حمد ثبت نام کردند و پرونده آنها در حال بررسی است و در صورت داشتن شرایط لازم این تعداد هم زیر پوشش بیمه قرار می گیرند.