به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، روز هشتم نمایشگاه کتاب تهران، بعد از یک روز استراحت، پرانرژی تر از همیشه آغاز شد، حضور شخصیت های علمی، فرهنگی و سیاسی، شلوغی قابل توجه آن نسبت به روزهای دیگر، از ویژگی های چهارشنبه نمایشگاهی به شمار می آید.
یک جامعه شناس: شرایط، مناسب باشد مردمی کتابخوان هستیم
عضو اسبق شورای سردبیری روزنامه اعتماد، گفت: بزرگترین مانع کتابخوانی مردم، مشکلات اقتصادی است. اگر شرایط اقتصادی و روانی و آرامش خیال داشتیم جزو مردمی هستیم که کتاب میخوانند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نویسندهای که رشادتهای ایثارگران را به سبک کودکانه روایت میکند
یکی از نویسندگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت رشادتهای ایثارگران را در قالب کتاب به سبک کودکانه روایت میکند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
صادق زیباکلام: با گزارههای کیلویی، نظیر مردم ایران کتابخوان نیستند مخالفم
صادق زیباکلام، گفت: کلا با گزارههای کیلویی و فلهای مخالفم. نظیر این که مردم ایران کتابخوان نیستند و حافظه تاریخی ندارند. مردم ایران با مردم فرانسه و نروژ و هند فرقی ندارند ولی به دلایلی مثل ممیزی و گرانی کتاب و غیره میزان کتابخوانیشان از دیگر کشورها کمتر است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
سفیر تاجیکستان: به آینده همکاریهای فرهنگی با ایران خوشبینم
سفیر تاجیکستان در ایران با تاکید بر این که محیط حاکم بر جمهوری اسلامی برای توسعه مراودات فرهنگی با کشورهای همسایه مساعد است، گفت: به آینده همکاریهای فرهنگی ایران و تاجیکستان نظر نیک دارم و امیدوارم مبادلات فرهنگی میان ما از این هم بیشتر شود. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
«بخوان و به دیگری بسپار»؛ طرحی که دسترسی به کتاب را ساده میکند
هدف پویش «کتاب در حرکت» این است که هر فردی کتاب را گرفت و مطالعه کرد، آن را به فرد دیگر از خانواده یا دوستان یا به مکان و فرد دیگر بسپارد تا با دست به دست شدن کتاب، بخشی از مشکل دسترسی به کتاب رفع و ساده شود. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
مسئول غرفه روسیه در نمایشگاه کتاب: جنگ اوکراین به صنعت نشر کشورم لطمه زد
مسئول غرفه روسیه در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: تحریمهایی که به دنبال آغاز جنگ اوکراین بر روسیه اعمال شد، ناشران روس را در زمینه تامین کاغذ و تبادل حق ترجمه و کپی رایت با چالش روبهرو کرده است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
همراه با انتشارات روزنامه ایران در نمایشگاه کتاب؛ از عملیات پنجه عقاب تا نقش آفرینان عصر تاریکی
انتشارات روزنامه ایران شامل ۲۰ اثر با موضوعهای سیاسی، اقتصادی، تاریخی و دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب ارائه شده است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی: ارتقای عملکرد در نمایشگاه کتاب هنوز جای کار دارد
مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی تاکید کرد: همه در کنارهم باید به ارتقا دانایی و شاخصهای کتابخوانی واقعی و مفید در کشور کمک کنیم. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نمایشگاه۳۳؛ بیش از ۱۰۰میلیارد تومان کتاب تا روز هفتم فروخته شد
به گفته قائم مقام نمایشگاه کتاب تا پایان روز هفتم این رویداد، بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان کتاب فروختهشد. از بستههای ارسالی ناشران نزدیک ۲۰۰ هزار بسته تحویل پست و ۷۵ هزار بسته به دست مردم رسیدهاست. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
وزیر فرهنگ: کارهای بزرگ با مردم انجامشدنی است
همکاری و تعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همت دفتر معاونت ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر ریاست جمهوری به انتشار و رونمایی کتاب «جان ایران»، روایت مستندی از مقابله دولت سیزدهم با همهگیری کرونا منتج شد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
سفیر سوریه: نمایشگاه کتاب تهران موفق و شایسته تبریک است
سفیر سوریه در تهران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را ممتاز، موفقیتآمیز و شایسته تبریک خواند و گفت: باید به برگزارکنندگان آن به دلیل پیشرفت چشمگیرش تبریک گفت. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
اسماعیلی: وظیفه قطعی وزارت فرهنگ تقویت کتابخوانی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: وظیفه قطعی ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
دو کتاب مهم درباره تاریخ معاصر سوریه رونمایی شد
دو کتاب درباره فضای سیاسی معاصر سوریه در دوره حکمرانی حافظ اسد رییس جمهوری فقید این کشور در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد. این کتابها آثار مهمی است، زیرا روایتگر دو اتفاق تاریخی معاصر سوریه است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
شاعر پاکستانی: نمایشگاه کتاب تهران بیانگر توجه جمهوری اسلامی ایران به رویکرد فرهنگی است
شاعر و مترجم پاکستانی شرکت کننده در نمایشگاه کتاب تهران با تاکید بر اینکه برگزاری خوب نمایشگاه تهران بیانگر اهمیت دادن جمهوری اسلامی ایران به فرهنگ و تمدن است آن را پل ارتباطی میان ملتها برای تبادل فرهنگی ذکر کرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
بازدیدکننده فرانسوی: نمایشگاه کتاب تهران مسیری برای آشنایی با میراث فرهنگی ملتهاست
یک بازدیدکننده فرانسوی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، برگزاری این رویداد را یک راه ارتباطی میان نسلها برای شناخت میراث فرهنگیشان دانست. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
حتی به فروش ریالی چهار دوره قبل نمایشگاه نمیرسیم
به گفته مسئول غرفه نشر طوطی درباره فروش ناشران در این دوره از نمایشگاه کتاب گفت: حتی به فروش ریالی سه یا چهار دوره گذشته نمیرسیم، یعنی علیرغم اینکه قیمت کتاب به طور میانگین ۵ برابر شدهاست، از نظر ریالی به فروش در سال ۹۸ نمیرسیم. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تشکر زینب سلیمانی بابت زنده نگه داشتن نام حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
مدیر بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی صبح امروز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه با حضور در مصلی امام خمینی(ره) تهران از سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
امکانات موجود در سیوسومین نمایشگاه کتاب بیشتر از ادوار گذشته است
مدیر انتشارات جمال در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: به دلیل لزوم رعایت شیوهنامههای بهداشتی غرفهسازیها به صورتی انجام شده که فاصله بیشتر و راهروها نیز عریضتر شده است؛ درکل در نمایشگاه امسال امکانات بیشتری نسبت به ادوار گذشته دیده میشود. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تویی که نمیشناختمت رو نمایی شد
آئین رونمایی از کتاب تویی که نمیشناختمت نوشته سعید علامیان و از تولیدات نشر شاهد، در سالن سرای اهل قلم شبستان اصلی مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد و در این مراسم دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید محمدصادق هاشمی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، سعید علامیان نویسنده کتاب و همچنین فرزندان شهید والامقام محسن فخری زاده حضور داشتند.
ادامه خبر را اینجا بخوانید.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم اردیبهشت آغاز شده و تا سیویکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، ادامه دارد.