رییس همایش نوگرایی در پژوهشهای مدیریت در حاشیه برگزاری آن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رشتههای مدیریت، اقتصاد و حسابداری در اداره بنگاههای اقتصادی و همچنین مدیریت یک کشور از ارکان تاثیر گذار هستند و به همین دلیل در تدبیر امور بسیار با هم در ارتباط هستند.
دکتر مصطفی سلیمی فر گفت: از سوی دیگر و با توجه به اینکه موسسه آموزش عالی عطار به عنوان برگزار کننده این همایش بیشترین تعداد اعضای هیات علمی و دانشجو را در این رشتهها دارد، سعی در انتقال جدیدترین دادهها از نخبگان این حوزه با مدیران تصمیمساز را بر عهده گرفت.
وی ادامه داد: ماموریت اصلی این همایش نشر و ارایه دادههای علمی در زمینههای مشخص است و مخاطبین با توجه به پراکندگی نوع فعالیت خود در شرکتها، صنایع و ادارات از مطالب ارائه شده ایدهپردازی و بهرهبرداری می کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: برای بهرهبرداری بیشتر دانشجویان از همایشها به عنوان یکی از محلهای آموزشی لازم است تا در برگزاری همایشها به کار گرفته شوند تا ضمن آشنا شدن با تعامل و اجرای یک کار گروهی، با جدیدترین مطالب مورد بحث نیز آشنا شوند.
سلیمی فر به استقبال نخبگان علمی و دانشگاهی از این کنفرانس اشاره و بیان کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی بیش از ۳۰۰ مقاله برای حضور در این همایش به دبیرخانه ارسال شد و پس از داوریهای مختلف ۳۰ مقاله برتر شناخته شدند که از این میان هفت مقاله در همایش امروز ارایه شفاهی خواهند داشت.
ضرورت ارتباط اعضای هیات علمی دانشگاهها با صاحبان صنایع
مدیر اجرایی نخستین همایش ملی نوگرایی در پژوهشهای مدیریت، حسابداری و اقتصاد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: برگزاری اینگونه همایش ها ارتباط بهتری میان دانشجویان با استادان برقرار میکند، اعضای هیات علمی اگر بتوانند خود با سازمانها و صنایع در تعامل و ارتباط باشند، می توانند دانشجویان خود را به اینگونه همکاریها تشویق کنند.
دکتر معصومه عارف بیان کرد: صرف تهیه دادههای کتابخانهای به درد صنایع کشور نمیخورد و باید در یک بستر تعاملپذیر همچون کنفرانسها و همایشها شرایط طرح مساله از سوی صنایع و پاسخگویی از سوی نخبگان فراهم شود.
وی ادامه داد: این همایش ها باعث ایجاد مذاکراتی برای ارائه طرح های پژوهشی جدید توسط ذینفعان میشود.
مدیر گروه مدیریت و عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی عطار افزود: مراکز علمی باید بتوانند مشاوران خوبی را برای پیشرفت صنایع کشور، پرورش دهند تا با استفاده از علم روز، در کنار استفاده از تجربیات علمی بتوان راه پیشرفت کشور را طی نمود.
او همچنین محورهای اصلی این همایش را در سه حوزه تخصصی مدیریت با موضوعات، نظریه سازمانهای دانشبنیان، تفکر سیستمی در سازمان و مدیریت، مدیریت سرمایههای انسانی و فکری، مدیریت دانش، پژوهشهای تفسیری در علم سازمان و مدیریت، مشتریمداری و توسعه بازار بیان کرد.
عارف ادامه داد: در حوزه اقتصاد موضوعات جایگاه ایران در اقتصاد دانشبنیان، راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی، مفهومشناسی اقتصاد مقاومتی، بازار سرمایه، بازار پول و بانک، ارزهای دیجیتالی مورد بررسی قرار میگیرد و در رشته حسابداری نیز موضوعات حاکمیت شرکتی، اخلاق در حسابداری، حسابداری مسوولیتهای اجتماعی، حسابداری زیستمحیطی و کیفیت گزارشگری مالی مطرح میشود.
این استاد دانشگاه مهمترین کارگاههای آموزشی این همایش ملی را موضوعات استراتژی روش تحقیق کیفی با رویکرد فرا ترکیب، مقالهنویسی ویژه مجلات بینالمللی و کارگاه مقاله نویسی، استراتژیها و تاکتیکها، ارزشگذاری داراییهای نامشهود و استراتژی پژوهشهای کیفی بیان کرد.
قائم مقام دبیر علمی همایش ملی نوگرایی در پژوهشهای مدیریت، حسابداری و اقتصاد ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اقتصاد شهری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در کنار موضوعات مختلف مطرح شده در این همایش ،موضوع اقتصاد شهری برای ما جایگاه ویژهای دارد.
امید بهبودی افزود: جدای از برگزاری مباحث علمی و آموزشی در همایش، آموزش برای دست اندرکاران و افراد درگیر در حوزه شهری و اقتصاد شهری باعث شد تا نگاه ویژهای به این موضوع داشته باشیم که باعث تعاملاتی با شهرداری مشهد شد.
این استاد دانشگاه همچنین به موضوع ارزشگذاری دارایی های نامشهود اشاره و بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع که یکی از ارکان پیشرفت دهنده صنایع کشور است، کارگاه های آموزشی برای این موضوع در کنار همایش در نظر گرفته شد تا نحوه ارزشگذاری به درستی تببین شود.