به گزارش ایرنا، علی باقر طاهرینیا روز پنجشنبه در همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در مشهد، افزود: آنچه قبل از درس نیاز است، خردورزی است و به گفته رییس دانشگاه هاروارد، اکنون دانشگاهها نقش تربیتی خود را فراموش کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: نسل نخست دانشگاهها، آموزش محور و نسلهای بعدی شامل دانشگاه پژوهش محور، دانشگاه مسوولیت پذیر و دانشگاه کارآفرین بود.
معاون وزیر علوم اضافه کرد: مطالعه تاریخ علم در کشور حاکی از فراز و فرود ما در این عرصه است، در دورانی در قله علم جهان بودیم و در دورانی نیز دانشمندان ما آواره بوده اند.
طاهرینیا افزود: هرگاه عالمان محترم شمرده شدند و فضای آزاداندیشی در محافل علمی وجود داشت، علم توسعه یافت و هرکجا که مورد بیمهری واقع شدند، دانشمندان آواره شدند.
عضو شورای معاونین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاههای نسل آینده باید فرامولفهای باشند و تاریخ انقضا نداشته باشند، دانشگاهها باید نظام ارزشی، فرهنگی ثابت داشته باشند و فضیلتها باید در دانشگاه زنده شود.
وی تاکید کرد: باید در دانشگاهها شبکه سازی ایجاد و نظام استاد - شاگردی تقویت شود.
دبیر همایش ملی مدیریت دانش نیز در سخنانی هدف از برگزاری این همایش را ارایه راهبردهای تحقق اصول علمی و راهکارهای کاربردی مشکلات اقتصادی در حوزه مدیریتی دانست.
سعیده باباخانی افزود: دانشگاهها زیرساخت اصلی علم و دانش در کشور هستند و اشتغال آفرینی از طریق مراکز عملی قابلیت تحقق مییابد.
وی خاطرنشان کرد: علم باید به دانش، دانش به صنعت و صنعت به توسعه کشور متصل شود، تا شاهد تحقق شعار سال باشیم، مجموعه های دانش بنیان می توانند به اقتصاد جامعه کمک کنند.
باباخانی گفت: اقتصاد دانش بنیان منجر به کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری می شود.
همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، ۲۹ اردیبهشت ماه، به میزبانی موسسه آموزش عالی فردوس در مشهد برگزار شد.
نظر شما