میرداد میردادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: نصب این تعداد شعله چراغ روشنایی توسط واحد خدمات شهری و واحد عمران شهرداری قشم، انجام شده است.
وی تامین روشنایی معابر بافت قدیمی قشم را امری مهم و ضروری دانست و افزود: این اقدامات با هدف زیباسازی سیما و منظر شهری و تامین نور مناسب و روشنایی در محلات یادشده صورت گرفته است.
شهردار قشم توضیح داد: در این راستا ۱۶ شعله چراغ در محله چاهتنگو، ۱۲ شعله چراغ در محله امام حسین(ع)، ۱۲ شعله چراغ در محله امام حسن(ع)، هشت شعله چراغ در محله صاحب الزمان(عج)، هشت شعله چراغ در محله کووهای، ۱۶ شعله چراغ در محله مسنی، هشت شعله چراغ در محله توحید، ۱۴ شعله چراغ در محله چابهار، هشت شعله چراغ در محله زیرانگی، ۱۰ شعله چراغ در محله علی بن ابیطالب(ع)، ۹ شعله چراغ در قلعه پرتغالی ها، هشت شعله چراغ در محله میرهاشم، هفت شعله چراغ در محله حضرت ابوالفضل(ع) و هشت شعله چراغ در محله هلری نصب شده است.
میردادی اضافه کرد: اجرای این پروژه برای زیباسازی و تامین روشنایی معابر محلات بافت قدیم قشم انجام شده است و معتقدیم که آیینه تمام نمای خدمات شهرداری، محل زندگی مردم یعنی همان کوچه ها و خیابان های با صفای این شهر است و شهرداری و شورای شهر قشم همواره تلاش می کنند که محیطی روشن و پر نوری را برای زندگی قشموندان فراهم آورند.
وی هفتم اردیبهشت ۱۴۰۱ از اجرای ۱۲ طرح فنی و عمرانی توسط این شهرداری در سال ۱۴۰۱ با اعتباری افزون بر ۱۲۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال خبر داده بود.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.