۱۳ عضو دیگر شورای امنیت به پیش نویس قطعنامهای که توسط آمریکا پیشنهاد شده بود، رای مثبت دادند.
بر اساس پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا که به تصویب نرسید، تحریمها بر کشتیهایی که در برنامه تسلیحات هستهای یا موشکهای بالستیک کره شمالی نقش دارند، تشدید میشد.
این قطعنامه پیشنهاد میکرد صادرات تنباکو و نفت به کره شمالی ممنوع شود.
همچنین در قطعنامه پیشنهادی گروه هکر لازاروس که به گفته واشنگتن با کره شمالی مرتبط است، در فهرست سیاه قرار میگرفت.
این قعطنامه پیشنهادی همچنین به دنبال منع کره شمالی از صادرات سوخت های معدنی، روغن های معدنی و سایر محصولات و همچنین مواد قیر، موم های معدنی، ساعتهای دیواری و ساعت بود.
قطعنامه پیشنهادی آمریکا همچنین تمامی اعضای شورای امنیت سازمان ملل را از واردات این محصولات از کره شمالی منع می کرد.
لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل با اشاره به سکوت شورای امنیت در قبال کره شمالی، گفت که زمان آن رسیده است که ارائه مجوز به کره شمالی را متوقف و در مقابل این کشور اقدام کنیم.
ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل پیش از نشست شورای امنیت به خبرنگاران گفت: تحریمهای اضافی برای واکنش به وضعیت فعلی مفید نیست و فقط وضعیت را بدتر می کنند.
آمریکا در پی آزمایش های موشکی اخیر کره شمالی درخواست برگزاری این نشست را که خود ریاست دوره ای شورای امنیت در ماه جاری میلادی (ماه مه) را برعهده دارد، کرده بود.
به گزارش رویترز، ارتش کره شمالی بامداد چهارشنبه اعلام کرد که ۳ موشک بالستیک را در کمتر از یک ساعت آزمایش کرده است. این موشکها از منطقه سونان پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی پرتاب شدهاند.
از سوی دیگر ژاپن نیز اعلام کرده است که کره شمالی ۲ موشک بالستیک پرتاب کرده اما تاکید کرده که ممکن است این تعداد بیشتر باشد.
وزیر دفاع ژاپن گفت، یکی از موشکها حدود ۷۵۰ کیلومتر در ارتفاع ۵۰ کیلومتری پرواز کرده و دومین موشک نیز مسافت ۳۰۰ کیلومتر را طی کرده اما توانسته به ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری دست یابد.
در همین حال رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی پیش از این گفته بود که کره شمالی روز چهارشنبه (به وقت محلی) یک موشک بالستیک نامشخص را در سواحل شرقی خود آزمایش کرد.
آزمایش این موشک چند روز پس از سفر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به کره جنوبی و توافق دو کشور برای تسریع انجام رزمایشهای مشترک نظامی و استقرار تسلیحات آمریکایی در منطقه انجام میشود.