به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مرتضی کامل نواب در گردهمایی مدیران کل استانی وزارت ورزش و جوانان افزود: در توسعه کمی و کیفی سمنها نمیخواهیم از رویکرد کمی فاصله بگیریم. بخشی از رویکرد کمی، پذیرش سمنهای جدید و بخش دیگری از آن پذیرش دیگر تشکلها در بستر اداره کل ورزش و جوانان است؛ یعنی فرصتی فراهم کنیم تا دیگر مجموعهها و تشکلها مثل گروههای جهادی و سازمانهای مردم نهاد و ... که زیر مجموعه وزارت ورزش و جوانان نباشند هم بتوانند در بستر اداره کل ورزش و جوانان استان ها فعالیت کنند.
مدیرکل دفتر مشارکتهای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه جوانان به راه اندازی شبکههای تخصصی سمنها اشاره کرد و افزود: ۱۵ شبکه تخصصی را بر مبنای تقسیم بندی وظایف و فعالیتهای سمنهای جوانان ایجاد میکنیم که ۱۰ شبکه تخصصی امسال راه اندازی خواهند شد و این اتفاق میتواند به سمنها جهت دهی کند و بخشی از رویکرد کیفی سازی را به دنبال داشته باشد.
نواب همچنین به حوزه بین الملل جوانان اشاره کرد و گفت: اتفاقات خوبی در این حوزه روی داده است؛ یک اتاق فکر بین الملل جوانان شکل می گیرد تا در حوزه بین الملل جوانان منسجم تر و هماهنگتر عمل کنیم.
وی از برگزاری نشست کارشناسان و گروههای مشارکت اجتماعی استانها از ۱۶ تا ۱۸ خردادماه جاری به میزبانی شهر رشت خبر داد.
امیرحسین آلاسحاق مدیرکل دفتر طرحهای ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان هم در این نشست با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی و اوقات فراغت جوانان، اظهار کرد: در این حوزهها یک کار ترکیبی را از استان ایلام آغاز خواهیم کرد که در قالب اردوی فراغتی بین ۲ تا ۳ ماه در روز های آخر هفته برگزار میشود و در آن مهارتهای عمومی اشتغال و فعالیتهای تخصصی که منجر به درآمد شود به گروه هدف ۱۸ تا ۲۲ سال آموزش داده میشود.
وی افزود: در حوزه فراغتی نیز مجموعه اردوهای مشخص با موضوع هویت و افتخار ایرانی با ۵۰۰ نفر به صورت آزمایشی از سه بخش کشور برگزار کرده که از دستاوردهای انقلاب دیدن خواهند کرد و اگر به نتایج خوبی برسیم به صورت گسترده در نیمه دوم سال برگزار خواهد شد.
ادامه برگزاری دورههای آموزشی، فعالیت مراکز منش، گفتگوهای جوانان، برگزاری دورههای تربیت مربی در آموزش و پرورش، به روز شدن تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفه ای، دوره های مهارت آموزی با همکاری کمیته امداد و بهزیستی از دیگر موضوعاتی بود که آل اسحاق به آنها اشاره کرد.