به گزارش ایرنا، بلینکن در حساب توییتری خود نوشت: گفت وگوی خوبی با شکری در مورد وضعیت یمن و اهمیت پروازهای میان قاهره و صنعا داشتم.
در همین حال ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیهای گفت: وزیران امورخارجه آمریکا و مصر در خصوص وضعیت یمن و پروازهای مستقیم میان قاهره و صنعا گفت وگو کردند.
وی افزود: بلینکن و شکری همچنین در مورد تقویت روابط دوجانبه و همکاری آمریکا و مصر، مسائل منطقهای و تأثیر شدید جنگ روسیه علیه اوکراین بر امنیت غذایی جهان گفت وگو کردند.
به گزارش ایرنا، منابع خبری مصر روز دوشنبه اعلام کردند که مقامات این کشور اجازه راهاندازی پرواز مستقیم میان قاهره و صنعا را در چارچوب توافق آتش بس سازمان ملل متحد صادر کردند.
شرکت ملی هواپیمایی مصر ۲۶ مارس سال ۲۰۱۵ (۴ فروردین ۱۳۹۴) پروازهای خود از قاهره به صنعا را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد.
این کار در راستای پاسخ مثبت به خواسته ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان صورت گرفت.
هانس گروندبرگ یکم آوریل جاری (۱۲ فروردین ماه) از موافقت طرفهای درگیر در یمن با آتشبس دو ماهه و قابل تمدید که از دوم آوریل اجرایی شد، خبر داد.
ائتلاف متجاوز عربی تحت امر عربستان، نیروهای دولت مستعفی یمن و نیز جنبش انصارالله از این آتشبس استقبال کردند.
از مهمترین بندهای این توافقنامه، ازسرگیری پروازهای تجاری از فرودگاه صنعا با ۲ پرواز در هفته یکی به مقصد مصر و دیگری اردن بود.
ائتلاف متجاوز عربی از سال ۲۰۱۶ که انصارالله را به استفاده نظامی از فرودگاه صنعا متهم کرد و انصارالله نیز بارها این اتهام را رد کرد، پروازهای مسافربری در این فرودگاه را متوقف کرد.