به گزارش خبرنگار ایرنا، علی پیام روز سهشنبه در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه پیامنور میاندوآب با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را درگیر گروهها و جناح ها کند، اظهار کرد: در این صورت دانشگاه از اهداف اصلی خود فاصله گرفته و در مسؤولیتی که دارد با مشکل مواجه میشود.
وی افزود: نظام، هزینههای زیادی در راه تحقق اهداف خود برای برقراری حکومت اسلامی کرده است از اینرو باید در راه تقویت پایه های این نظام همه تلاش کرده و احساس مسوولیت کنند.
فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه قبول مسوولیت در دانشگاه ها امر خطیری است، اظهار کرد: تربیت و پرورش نیروی انسانی برای اداره آینده کشور در دانشگاه اتفاق میافتد بنابراین فردی که در این حوزه قبول مسوولیت می کند باید تمامی جوانب این امر را در نظر داشته باشد.
پیام با اشاره به رشادت و جانفشانی رزمندگان اسلام و صرف هزینههای زیاد برای حفظ انقلاب گفت: همه به نوعی در بخشهای مختلف از جمله آموزش و پروش و دانشگاه ها در تامین امنیت کشور تلاش کنند.
توجه به منویات و مطالبه مقام معظم رهبری از یک محیط علمی الویت دانشگاه پیامنور آذربایجانغربی است
سرپرست دانشگاه پیامنور آذربایجانغربی نیز در آیین با اشاره به اهداف تغییرات در مدیریت دانشگاه پیامنور گفت: آنچه مهم است توجه به این نکته است که در مقطعی که مدیریت به فردی سپرده میشود باید به نحو مطلوب از آن فرصت در جهت اعتلای دانشگاه استفاده کند.
سیدجواد طالبزاده همچنین با اشاره به اینکه مدیریت یک مقوله فردی نبوده و یک کار تیمی است، ادامه داد: هدایت تیم، ترسیم چشمانداز مناسب، برنامهریزی و داشتن تعهد در قبال سیستم از ویژگیهای یک مدیر است و اگر نباشد کار مدیریت به نحو مطلوب پیش نخواهد رفت.
وی با بیان اینکه در مرکز میاندوآب این پتانسیل و توانایی وجود دارد، افزود: امید است مدیریت جدید دانشگاه پیام نور میاندوآب با همفکری و تعامل از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کند و ما هم در این زمینه همکاری لازم را خواهیم داشت تا به اهداف دانشگاه که از بُعد دانشگاه تعریف شده و رسالت علمی، فرهنگی، پژوهشی و سیاستی که از سوی حاکمیت مدنظر است آنها را به منصه ظهور برسانیم.
سرپرست دانشگاه پیامنور آذربایجانغربی اظهار کرد: همچنین توجه به منویات و مطالبه مقام معظم رهبری از یک محیط علمی در اولویت است که امیدوارم بهنحو مطلوب مدیریت شود.
طالبزاده با تاکید بر مدیریت فضای دانشگاه در دوران پساکرونا گفت: نقصانی که در پی شیوع کرونا در دانشگاهها ایجاد شد باید با همافزایی عوامل دانشگاه این خلا پر شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید با فضای قبلی فاصله گرفتهاند، گفت: برای جبران این کاستی ها یک همت مضاعف میخواهد و هر چقدر این خلا پر شود در جهت خدمت به دانشجویان بهعنوان ولی نعمتان دانشگاه موثر خواهد بود.
وی همچنین با تاکید بر داشتن اهتمام جدی برای ایجاد درآمد غیرشهریهای در دانشگاه پیامنور گفت: این مهم بهعنوان یک مطالبه از مدیریت مرکز استان خواسته شده و باید در سطح شهرستان نیز به آن مهم ورود پیدا شود.
وی با بیان اینکه ورود به بحث ایجاد درآمد نسبت به قبل به صورت جدیتر دنبال میشود، اظهار کرد: داشتن اهتمام ویژه به مطالبات مقام معظم رهبری در دانشگاهها یکی دیگر از خواستههای ما از مدیریت جدید دانشگاه پیام نور میاندوآب است و باید در این راستا از ظرفیت روحانیت و انسانهای ارزشی استفاده شود.
وی با تاکید بر کار بیمنت در فضای دانشگاه گفت: جلب رضایت استادان، دانشجویان و برخورد توام با سعه صدر با دانشجویان و مجموعه هیات علمی و کارکنان دانشگاه در الویت کاری قرار گیرد.
رییس سابق دانشگاه پیامنور میاندوآب نیز در این آیین گفت: دانشگاه پیامنور میاندوآب در این مقطع کنونی بیشتر از هر چیزی به استقلال نیاز داشت چراکه تفکر و روش علمی به سلیقههای سیاسی غلبه میکرد.
قادر حبیبی افزود: تلاش خود را بکار بستیم تا دراین راستا قدم برداریم و در ارزیابیها سعی کردیم سلیقههای سیاسی را نادیده بگیریم، به طوری که تفکری که نمایندگان در دانشگاه پایهگذاری کرده بودند و برخی آن را به خود نسبت میدادند و با یک روش علمی به این گرایش که میتوانست به حرکت علمی دانشگاه آسیب زند تا حدودی مرتفع کردیم.
وی با بیان اینکه توجه و ساماندهی نیروی انسانی الویت بعدی ما بود، گفت: در پی افزایش تعداد همکاران بازنشسته، نیروی انسانی در دانشگاه پیامنور در حال کاهش بود که برای بازگشت ردیفهای هیات علمی دانشگاه تلاش کردیم ولی منتج به نتیجه نشد و همچنین به علت نبود مجوز جذب نیروی جدید، به جذب نیروی کار از دانشگاههای اطراف تلاش کردیم و تنها یک نفر را توانستیم جذب کنیم.
وی افزود: تقویت نیروی انسانی در سطح هیات علمی و کارکنان، درآمدزایی در دانشگاه، حل موضوع سند دانشگاه و توجه به مقوله عمرانی دانشگاه و تقویت مرکز رشد دانشگاه از برنامههای مهمی بود که در دوران تصدی دانشگاه پیگیری کردیم.
به گزارش ایرنا، در این مراسم "احمد علیزاده" به عنوان رئیس جدید دانشگاه پیام نور این شهرستان معرفی و از زحمات "قادر حبیبی" رئیس سابق این دانشگاه تجلیل شد.
رییس جدید دانشگاه پیام نور میاندوآب دارای دکتری ادبیات فارسی و عضو هیات علمی این دانشگاه بوده و پیش از این نیز از اوایل سال ۱۳۹۳ تا اواسط سال ۱۳۹۶ (۳.۵ سال) ریاست این دانشگاه بوده و همچنین به مدت ۲ سال ریاست دانشگاه پیامنور شاهین دژ را در کارنامه خود دارد.
همچنین حبیبی به مدت یکسال (از ۴ بهمن ماه ۱۳۹۹ تا ۱۴ بهمن ۱۴۰۰) ریاست دانشگاه پیامنور را برعهده داشت و سپس به سمت فرماندار چهاربرج منصوب شد.