به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بهرام نیا روز چهارشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: اولویت نخست مدیران حوزه اقتصادی گره گشایی از مشکلات تولیدکندگان باشد و در مقابل نیز تولیدکنندگان به تعهدات خود پایبند باشند.
وی افزود: گره گشایی از مشکل تولید کنندگان و حمایت قطع از آنان با نگاه مثبت مدیران بسیار ارزشمند و ستودنی است و این روند باید استمرار داشته باشد.
استاندار ایلام بیان داشت: البته در کنار افرایش تولید و صادرات نباید از مسایل بهداشتی و امنیت غذایی محصولات غفلت شود چرا که اصل حیاتی و مهم در تولید هر محصول رعایت ملاحظات بهداشتی و امنیت غذایی است.
بهرام نیا با اشاره بازدید هفته گذشته از دو واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی دره شهر، گفت: طی بازدید انجام شده روند فعالیت کارخانه سیف گستر و کارخانه بیسکویت دره شهر بسیار امیدوار کننده و رضایت بخش بود.
وی در ادامه با تاکید بر رعایت ملاحضات بهداشتی طبق دستورالعمل های معاون غذا و دارو در تولید محصولات غذایی استان، افزود: حمایت از تولید در سایه تضمین امنیت غذایی محصولات و رعایت ملاحظات بهداشتی است.
استاندار ایلام رعایت استاندارد و حفظ امنیت و سلامت غذایی را دو الزام مهم برای شرط فعالیت و حمایت قاطع از طرح های استان عنوان کرد و گفت: همه تولیذ کنندگان باید این دو مولفه مهم را نصب العین خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه ایلام نیازمند سه کشتارگاه مرغ است، گفت: علاوه بر کشتارگاه مرغ ایلام، باید کشتارگاه های مرغ آبدانان و کارزان شهرستان سیروان نیز به نتیجه برسد.
استاندار ایلام اضافه کرد: رعایت استاندارد و حفظ امنیت و سلامت غذایی دو الزام مهم برای شرط فعالیت و حمایت قاطع از طرح های استان است که همه تولید کنندگان باید این دو فاکتور مهم را نصب العین خود قرار دهند.
در این نشست مشکلات و موانع شرکت سیف گستر دره شهر ( تولید ترشی و خیار شور) ، شرکت تعاونی دره شهر ( تولید انواع بیسکویت)، واحد بسته بندی مواد شوینده، شرکت شیدانه ( تولید خوراک دام و طیور)، کشتارگاه مرغ کارزان، جایگاه سوخت فتاحی مطرح و استاندارد ایلام دستورات لازم را برای رفع موانع این طرحها صادر کرد.