محمدرضا جامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: طرح خرید گوشت مرغ مازاد از تولید کنندگان استان با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۵۳۰ هزار ریال صورت می گیرد و تا اطلاع بعدی ادامه خواهد داشت.
به گفته وی به طور میانگین روزانه بین ۱۵۰ تا ۱۰۰ تُن گوشت مرغ مازاد با ظرفیت انجماد توسط شرکت پشتیبانی امور دام خرید و در سردخانه های زیر مجموعه ذخیره سازی می شود.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر سه هزار و ۸۰۰ تُن گوشت مرغ مازاد تولیدی در استان توسط این شرکت ذخیره سازی شد که در زمان نیاز به بازار عرضه می شود.
جامی خاطرنشان کرد: قیمت گوشت گرم مرغ در بازار استان گلستان با نرخ ۴۵۰ تا ۴۴۰ هزار ریال به مصرف کنندگان عرضه می شود.
هفته گذشته عبدالغفار تخله سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی گلستان به خبرنگار ایرنا گفت: جوجه ریزی ماه های فروردین و اردی بهشت سال جاری در ۵۴۵ واحد پرورش مرغ گوشتی به تعداد ۲۶ میلیون قطعه انجام شده که در هریک از ماه های یادشده پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان، ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی است.
به گفته وی جوجه ریزی در این واحدها پس از یک دوره ۴۵ روزه پرورش از میانه خرداد سال جار ی برای عرضه روزانه به بازار مصرف اعم از داخل استان و سایر استان ها به ویژه تهران، صورت می گیرد.
مطابق داده های آماری جهادکشاورزی گلستان، در این استان شمالی یک هزار و ۹ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش وجود دارد که از جمله ظرفیت های پرورش طیور کشور در تامین بخشی از نیاز مصرف به این حوزه به شمار می رود.
به گفته کارشناسان حوزه طیور گلستان، به طور میانگین سالانه هر واحد پرورش مرغ گوشتی در استان پنج الی چهار دوره ظرفیت جوجه ریزی را برای پرورش دارد.
گلستان با ۲ میلیون نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد و افتصاد اصلی آن بر پایه کشاورزی استوار است.