مشهد-ایرنا- سرپرست اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: کارشناسان این اداره کل برای نخستین بار وزن‌کِشی موادغذایی بسته بندی واحدهای تولیدی استان را آغاز کردند.

جواد کریم‌پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هدف از اجرای این طرح بررسی انطباق وزن اظهار شده و وزن واقعی محصولات بسته بندی در کارخانه های  تولیدی است که محوریت این طرح محصولات صنایع غذایی استان است.

وی ادامه داد: کارشناسان از امروز دوشنبه به مدت ۱۰ در واحدهای تولیدی استان حاضر می شوند و از محصولات تولیدی این واحدها نمونه برداری می کنند که بازدید از مراکز تولیدی رب و کمپوت در حال انجام است.

سرپرست اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: فردا و روزهای بعد وزن کشی غلات بسته بندی، کلوچه، انواع لبنیات بسته بندی، چای، قند و دیگر اقلام تولیدی خوراکی انجام می شود و البته باید توجه داشت در این طرح فقط بسته های غذایی مبتنی بر وزن پایش می شود و بررسی نوشیدنی ها که بر اساس حجم است در مرحله بعد انجام می شود.

کریم پور افزود: با توجه انتشار برخی اخبار مبنی بر اختلاف حدود ۷۰۰ گرمی وزن اظهار شده و وزن واقعی در کیسه های آرد خبازی، بازرسی و بررسی اوزان کیسه های آرد خبازی در کارخانه‌های آرد نیز در این طرح قرار گرفته است.

وی ادامه داد: البته بررسی اوزان بسته های مواد شوینده اعم از پودرها و صابونها در کارخانه‌های تولیدی نیز در قالب این طرح در دستور کار اداره کل استاندارد قرار دارد.

هزار و ۹۵۰ واحد تولیدی در خراسان رضوی زیرپوشش استاندارد قرار دارند که نیمی از این تعداد مربوط به صنایع غذایی هستند.